طرز تهیه: اسفناج را بشویید و کمی خرد کرده بعد آنها را بخار پز کرده یا آب پز کنید. پیاز را نگینی خرد کنید. در یک ماهیتابه مناسب پیاز را سرخ کرده، حرارت را کم کنید و قرقروت را اضافه کرده مرتب هم بزنید تا نسوزد. جگر را هم خرد کرده به همراه نمک و فلفل به پیاز و قرقروت اضافه کنید. جگر را بیش از سه دقیقه تفت ندهید تا ترد و نرم باشد. بلافاصله اسفناج را هم به آن افزوده و تفت دهید طوری که آب آن کامل تبخیر نشده باشد همچنین میتوانید اسفناج را جدا با پیازداغ و قرقروت سرخ کرده کنار جگر بریزید و از اعضای خانواده پذیرایی کنید.
چاردیواری (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
جواد فروغی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگو با منوچهر آذری، بازیگر،گوینده،مجری وصداپیشه پیشکسوت رادیو و تلویزیون
فاطمه مجلل در گفتوگو با «جامجم»:
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین: