مواد اولیه تارت خرما:
آرد ۲5۰ گرم
کره سرد 150 گرم
زرده تخممرغ یک عدد
شکر 4 قاشق سوپخوری
بیکینگپودر ۱/۴قاشق چایخوری
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
طرز تهیه خمیر:
آرد، بیکینگپودر، کره و شکر را با نوک انگشتان با هم کاملا مخلوط میکنیم تا به صورت خرده نان در آید، سپس تخممرغ را افزوده و کاملا مواد را با هم ورز داده تا خمیر یکدستی به دست آید. خمیر را در کیسه نایلونی قرار داده و به مدت ۳۰ دقیقه استراحت میدهیم. خمیر را روی سطح صاف آردپاشی شده با وردنه پهن میکنیم و در قالب مخصوص تارت به قطر ۲۳ سانتیمتر که از قبل چرب کردهایم قرار میدهیم، روی آن را مواد میانی میریزیم و با گردو نیمه شده و خرما بدون هسته روی آن را تزیین میکنیم. سپس قالب را در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد در پنجره وسط به مدت ۵۰-۶۰ دقیقه قرار میدهیم.
مواد لازم رویه:
کره ۹۰ گرم تخممرغ یک عدد پوره خرما سه قاشق سوپخوری پودر شکر ۱/۳پیمانه آرد سه قاشق سوپخوری پودر گردو یک پیمانه عرق بهار نارنج دو قاشق سوپخوری خرما بدون هسته و گردو به میزان لازم پودر هل نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه مواد میانی:
کره، پوره خرما، پودر هل، آرد، تخممرغ، پودر شکر، پودر گردو و عرق بهار نارنج را با هم مخلوط و با همزن میزنیم تا کاملا یکدست شود.
نکــته: این تارت را میتوان در قالبهای کوچک یک نفره نیز تهیه نمود. برای تزیین روی تارت از خلال بادام، پودر پسته و گردو میتوان استفاده کرد.