طرز تهیه:
این غذا به روش سنتی درست می شود. قابلمه را روی شعله گاز قرار می دهیم پیاز خرد شده را داخل آن می ریزیم. بعد از سرخ شدن ادویه و نمک را به اندازه لازم اضافه می کنیم. ماش را که از قبل پخته ایم داخل قابلمه می ریزیم. این غذا به مدت زمان زیادی برای پخت نیاز دارد. وقتی آب غذا به جوش آمد برنج را هم اضافه می کنیم.
منبع: شبکه استانی مرکز مهاباد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت