تولید نوشیدنی بر مبنای حدیث رضوی

نوشابه ای که 7 نوع اختلال را درمان می کند

نوشیدنی میوه

مواد لازم: آب پرتقال: نصف فنجان ، گلابی:250 گرم، تمشک یا توت فرنگی:200 گرم، مار مالاد تمشک یا توت فرنگی: 2 تا 3 قاشق غذاخوری، گردو، فندق و بادام: ریز خرد شده یک فنجان، جو پرک شده: 3 قاشق غذاخوری ، ماست چکیده: 150 گرم ،وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
کد خبر: ۷۲۲۶۶۸

طرز تهیه: ابتدا گلابی را با آب پرتقال در یک ظرف لعابی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا پخته شود. بعد آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شده و با مار مالاد توت فرنگی یا تمشک مخلوط کنید.

در این مرحله، جو پرک، گردو، بادام و فندق را یا روی سینی فر یا در ظرفی بریزید و با حرارت ملایم آنها را برشته کنید و بگذارید تا سرد شود. در یک گیلاس مقداری از مخلوط گلابی و مارمالاد تمشک را بریزید. بعد روی آن ماست چکیده ریخته و بقیه گیلاس را با جو و مغزهای برشته شده پر کنید و با یک عدد توت فرنگی یا تمشک و برگ ریحان یا نعنا تزئین و میل کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها