طرز تهیه: ابتدا گلابی را با آب پرتقال در یک ظرف لعابی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا پخته شود. بعد آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شده و با مار مالاد توت فرنگی یا تمشک مخلوط کنید.
در این مرحله، جو پرک، گردو، بادام و فندق را یا روی سینی فر یا در ظرفی بریزید و با حرارت ملایم آنها را برشته کنید و بگذارید تا سرد شود. در یک گیلاس مقداری از مخلوط گلابی و مارمالاد تمشک را بریزید. بعد روی آن ماست چکیده ریخته و بقیه گیلاس را با جو و مغزهای برشته شده پر کنید و با یک عدد توت فرنگی یا تمشک و برگ ریحان یا نعنا تزئین و میل کنید.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
ابراهیم قاسمپور در گفتوگو با جامجم مطرح کرد؛
ضرورت اصلاح سهمیههای کنکور در گفتوگوی «جامجم»با دبیر کمیسیون آموزش دیدبان شفافیت و عدالت