به گزارش فارس، محمد جواد زیبایینژاد، متخصص بیماریهای قلب و عروق و رئیس مرکز تحقیقات قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی شیراز افزود: مطالعات انجام شده در زمینه روغنهای موجود در برخی از مواد غذایی مانند روغن پسته، فندق، بادام، گردو و کنجد نشان میدهد این مواد غذایی از بروز سکتههای قلبی جلوگیری میکند و چربیهای مضر خون را کاهش میدهد.
در این راستا روغن ماهی که دارای اسید چرب امگا3 است و روغن دانهها که حاوی اسید چرب امگا 6 و نیز چربی چندغیراشباع است، باید بیشتر از دیگر روغنها مورد استفاده قرار گیرد.
وی تأکید کرد: مصرف هفتگی ماهی، مصرف روزانه میوه و سبزیجات تازه، استفاده از گوشتهای تازه بدون چربی یا کمچربی، استفاده نکردن از سوسیس و کالباس، خیارشور و ترشیجاتی که میزان زیادی نمک دارد، همچنین پرهیز از استفاده از شکر و نوشابههای گازدار و صنعتی از جمله راههای پیشگیری از ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت