به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "جین ساکی" در اظهاراتی مطبوعاتی گفت: طبیعتا از خبرهای مربوط به ویدیو مطلع شدیم. هیچ توجیهی برای تشکیک در درستی فیلم ضبط شده وجود ندارد.
شنبه گذشته، حامیان گروه تروریستی داعش فیلمی را از نخستین خطبه "ابوبکر بغدادی" خلیفه خودخوانده تروریستها منتشر کردند.
منابع عراقی با ابراز تردید در درستی این فیلم، تأکید کردند که بغدادی پنج شنبه گذشته در حمله هوایی نیروهای عراقی به شهر قائم در غرب استان الانبار مجروح شده، و پس از آن به سوریه منتقل شده است.
پارلمان بین المللی امنیت و صلح نیز از فرار بغدادی به سوریه خبر داد و تأکید کرد که این تروریست به دلیل مجروح شدن در عملیات هوایی ارتش عراق در غرب الانبار، به سوریه گریخته است.
دیروز هم "محمد ابراهیم" رئیس کمیته امنیتی شورای استان نینوا اعلام کرد، برخلاف ادعای گروه تروریستی "داعش"، کسی که تحت عنوان خلیفه خودخوانده این گروه، نماز جمعه این هفته موصل را برگزار کرد، "ابوبکر خاتونی" بود و نه "ابوبکر بغدادی".
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
عضو شورای خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفتوگو با «جام جم» مطرح کرد
در گفتوگو با گردآورنده کتاب «قصه جریحهدار شد» مطرح شد
ناصر ابراهیمی در گفت و گو با جام جم آنلاین؛
گفتوگو با محمد خیراندیش در حاشیه اختتامیه جشنواره بینالمللی فیلم ۱۰۰