جام جم سرا:
مواد لازم:
۲ عدد تخم مرغ
۲ قاشق روغن جامد
۲ لیوان شکر
۲ لیوان شیر
۳ قاشق چای خوری بکینگ پودر
آرد به اندازه کافی
نصف قاشق غذاخوری گلاب در صورت تمایل
نصف قاشق چایخوری وانیل در صورت تمایل
طرز تهیه:
۱-تخم مرغها را در ظرفی ریخته، هم میزنیم.
۲-شکر و شیر را به آن میافزاییم و خوب مخلوط میکنیم.
۳-پس از اختلاط مواد، روغن و بکینگ پودر را افزوده، حین هم زدن، آرد را نیز که قبلا الک کردهایم، کم کم (و نه یکباره) اضافه میکنیم (در صورت اضافه کردن آرد به طور یکجا، آرد و مواد شکل گلوله گلوله به خود میگیرد).
۴-پس از مراحل یادشده همه مواد را آنقدر چنگ میزنیم تا خمیری نرم به دست آید و دیگر به دست نچسبد.
۵-روی خمیر را پوشانده، حدود ۱ تا یک و نیم ساعت کنار میگذاریم تا به قول معروف ور آید.
۶-پس از زمان مذکور تکههای کوچکی از خمیر را برداشته، به شکل نزدیک به مربع درون روغنی که قبلا بخوبی داغ شده میاندازیم و با کم کردن شعله اجازه میدهیم خمیر در حرارت ملایم پخته شود و به رنگ طلایی در آید (بهتر است روغن در ظرفی گود ریخته شده باشد تا تکههای خمیر در روغن شناور باشند).
۷-با تمام شدن قطعات کوچک خمیر و پخت آنها در دفعات پیشت سر هم، بیشمه شما آماده سرو شده است.جام جم سرا
.
.
.
.
اگر تمایلی به برش مربعی یا به صورت لوزی خمیرها نداشتید، در حالت گلولهای هم میتوان این نان را تهیه کرد.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد
محمد نصرتی در گفتوگو با جامجم مطرح کرد؛