طرز تهیه:
آرد 1 کیلو
شکر 15 گرم
نمک 12 گرم
روغن 10 گرم
بهبود دهنده 5 گرم
خمیر مایه 20 گرم
آب 550 تا 600 گرم
کنجد به میزان کافی
طرز تهیه:
ابتدا آرد، نمک، شکر و بهبود دهنده و خمیر مایه را با هم مخلوط می کنیم.سپس آب را کم کم می ریزیم تا خمیر تشکیل شود . به مدت 4 دقیقه خمیر را ورز می دهیم وبعد روغن را اضافه می کنیم و4 دقیقه دیگر ورز می دهیم و به خمبر 15 دقیقه استراحت می دهیم.
خمیر را چانه گیری می کنیم و به چانه ها استراحت می دهیم و سپس آنها را پهن می کنیم واجازه می دهیم تا به سه برابرحجم خود برسد. بعد آنها را داخل فر با دمای 240 یا 230 درجه به مدت تقریبا 12 دقیقه می گذاریم تا پخته شود و البته قبل از گذاشتن در فرمی توانیم روی نان ها هم از تخم مرغ استفاده کنیم و روز آن کنجد هم بپاشیم .
منبع: سایت شبکه جهانی جام جم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس ساترا در بازدید از غرفه جام جم مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با استاد حوزه و مبلغ بینالملل بررسی شد
گفتوگو با موسی اکبری،درخصوص تشکیل کمپین«سرزمین من»وساخت و مرمت۵۰خانه در منطقه زنده جان
در گفتوگوی «جامجم» با علیرضا دهقان، کارگردان ایساتیس بررسی شد
گفتوگوی «جامجم» با محمدرضا صفدریان قهرمان یخنوردی جهان
اولا بربری نه روغن داره نه شكر ثانیا به بربری رومال میزنن كه حاوی ارد واب هس لازم بگم