پرونده وزیر کار در دادسرای کارکنان دولت

مرتضوی از 8 روزنامه شکایت کرد

وکیل سعید مرتضوی از طرح شکایت موکلش از هشت روزنامه در دادسرای فرهنگ و رسانه خبر داد.
کد خبر: ۶۳۰۴۳۸
مرتضوی از 8 روزنامه شکایت کرد

سعید ایوبی گفت: موکلم از هشت روزنامه از جمله روزنامه های شرق، اعتماد، همشهری، مردم سالاری، جوان و ایران به اتهام افترا و نشر اکاذیب شکایت کرده است.

وی افزود: موضوع درخواست ما به سرپرست دادسرای فرهنگ و رسانه الزام این روزنامه ها به چاپ جوابیه موکلم در خصوص گزارش کمیته تحقیق و تفحص مجلس از سازمان تامین اجتماعی است.

این وکیل دادگستری اظهار کرد: بر اساس تبصره 3 ماده 23 قانون مطبوعات، این روزنامه ها باید فضایی دو برابر حجم خبری که در این باره منتشر کرده اند را به چاپ جوابیه اختصاص می دادند که این اقدام انجام نشد.

وی افزود: همچنین در خصوص افترا و نشر اکاذیب شکایتی علیه این روزنامه ها مطرح شده که پرونده این شکایت ها برای رسیدگی به شعبه 4 و 12 بازپرسی دادسرای فرهنگ و رسانه ارسال شده است.

ایوبی خاطرنشان کرد: سعید مرتضوی تاکنون هیچ شکایتی را علیه خبرگزاری ها و سایت های خبری مطرح نکرده است.

وکیل سعید مرتضوی درباره شکایت موکلش از وزیر کار و رئیس کمیته تحقیق و تفحص مجلس از سازمان تامین اجتماعی نیز گفت: این شکایت ها در دادسرای کارکنان دولت مطرح و در حال رسیدگی است.(مهر)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها