حادثه در جهان

سیل تایلند ۴۰ قربانی بر جا گذاشت

باران‌های سیل‌آسا و وقوع سیل در تایلند تاکنون ۴۰ نفر را به کام مرگ کشانده است.
کد خبر: ۶۰۶۳۰۷

بار​ش باران از نیمـــــه ماه گذشته تاکنون به ایجاد سیل عظیمی منجــــر شده و تاکنون 40 نفر قربانی گرفته است.

شمال و شمال شرقی این کشور در این مدت با بارش شدید باران روبه‌رو بوده که باعث افزایش سطح آب رودخانه‌های مرکزی و بزرگ در منطقه شده و مناطق بسیاری را زیر آب برده است.

از روز هفدهم سپتامبر، در 191 منطقه از 29 استان در تایلند سیل جاری شده و بیش از دو میلیون نفر را آواره کرده است./ فارس

فرار عجیب مرد کانادایی از چنگال خرس

یک مرد کانادایی ادعا کرد موفق شده با گرفتن زبان یک خرس در میان دستش، خود را از مرگ حتمی نجات دهد.

گیلز سایر در حال قدم زدن در ملک پوشیده از درخت خود در نزدیکی منطقه نیو برونزویک در کشور کانادا بود که ناگهان یک خرس وحشی از میان درختان به وی حمله‌ور شد.

سایر گفت: وقتی چشم باز کردم، یک خرس را روی خودم دیدم که در حال غرش بود. خرس دهانش را کاملا مقابل صورت من گشوده بود و در آن شرایط، تنها راهی که برای دفاع از خودم به ذهنم رسید، این بود که با دست، زبانش را بگیرم و اجازه ندهم حرکت کند.

وی افزود: در حالی که زبان خرس در دستم بود، با پنجه‌هایش به من ضربه می‌زد که در همین لحظه خرس زبان خود را گاز گرفت.سایر گفت: فکر می‌کردم دیگر لحظات آخر عمرم رسیده است، اما خوشبختانه وقتی خرس زبانش را گاز گرفت، فرصت فرار پیدا کردم و با چند جراحت سطحی در ناحیه شکم و زانو نجات یافتم./ ایسنا

مرگ 60 هندی با ازدحام در معبد

60 نفر براثر ازدحام جمعیت در نزدیکی یکی از معابد هندو در مرکز هند، جان باختند و حدود صد نفر نیز زخمی شدند.

دی کی‌اریا، یکی از مسئو لان پلیس اعلام کرد: مرگ حدود 60 نفر را تائید می‌کنیم، با این حال شمار جانباختگان احتمالا به صد نفر خواهد رسید.

بیش از صد نفر دیگر نیز در این حادثه که در نزدیکی معبدی در بخش داتیا در ایالت مادیا پرادش به وقوع پیوست، زخمی شدند.به گزارش خبرگزاری فرانسه از بوپال، این مقام پلیس هند گفت: ما از آن می‌ترسیم که افراد زیادی داخل رودخانه افتاده باشند.

این حادثه مرگبار در زمانی روی داد که هندوها جشن ناواراتری را به افتخار الهه دورگا برگزار می‌کنند. در این مراسم میلیون‌ها نفر در معابد هند حضور دارند.

در ماه فوریه نیز 36 نفر در حاشیه مراسمی در اطراف رودخانه گنگ در الله‌آباد در شمال شرقی هند جان خود را از دست دادند./ واحد مرکزی خبر

دستگیری فروشنده دلار جعلی

پلیس رواندا اعلام کرد مردی را همراه مقدار زیادی دلار تقلبی بازداشت کرده است.

رئیس پلیس رواندا در این باره گفت: روز گذشته یک تبعه کامرونی را به نام تی یری روستان در پایتخت این کشور بازداشت کرده که بیش از صد هزار دلار تقلبی همراه داشته است.

براساس این گزارش، این مرد که هنگام بازداشت، سرگرم فروش دلارهای تقلبی بود، پول​هایش را در کیف رایانه‌اش مخفی کرده بود.بانک مرکزی رواندا نیز اخیرا اعلام کرده بود مقادیری اسکناس صد دلاری تقلبی در این کشور یافته است./ واحد مرکزی خبر

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها