پرسپولیس در آخرین دیدار هفته سوم لیگ برتر امشب پذیرای مس کرمان است

دایی: برای شکست مس آماده‌ایم

سرمربی پرسپولیس در آستانه آخرین دیدار هفته سوم لیگ برتر از روند رو به رشد شاگردانش ابراز رضایت کرد و گفت: در دیدار با مس از همان ابتدا به دنبال زدن گل هستیم تا در نهایت سه امتیاز این بازی را کسب کنیم.
کد خبر: ۵۸۶۲۹۸

پس از آن که سه‌شنبه شب و بامداد چهارشنبه هفته سوم لیگ برتر با برگزاری هفت دیدار پیگیری شد، از ساعت 22 و 15 دقیقه امشب آخرین دیدار این هفته در ورزشگاه آزادی تهران بین پرسپولیس و مس آغاز می‌شود. دیداری که در یک سوی آن علی دایی با توجه به اندوخته چهار امتیازی‌اش از دو بازی آغازین لیگ هیچ خوش ندارد در این دیدار خانگی امتیاز از دست بدهد، اما در سوی دیگر میدان مس کرمان در حالی که در هفته‌های گذشته به تساوی یک بر یک مقابل استقلال خوزستان و مساوی بدون گل مقابل راه‌آهن دست یافته، به تجربه سرمربی کهنه‌کار خود محمود یاوری دل بسته است تا در این دیدار با خلق یک شگفتی روحیه دو چندانی برای ادامه لیگ سیزدهم کسب کند. البته یاوری که حدود دو هفته است هدایت این تیم را عهده‌دار شده چندان کار ساده‌ای در این بازی نخواهد داشت. این را می‌توان از صحبت‌های علی دایی برداشت کرد. سرمربی سرخپوشان در آستانه این بازی تصریح کرد: مس مربی‌ای دارد که استاد همه ماست و ما همه شاگرد یاوری هستیم. این تیم گرچه به‌تدریج شکل واقعی خودش را پیدا می‌کند، اما ما نیز تمرینات خوبی داشتیم و در زمین خودمان با تمرکز لازم می‌توانیم پیروز شویم.

وی در مورد این ‌که از این دیدار، پرسپولیس بر حسب قرعه در 9 دیدار پیاپی(بازی با سایپا ممکن است در کرج برگزار شود) میزبان حریفان خواهد بود، گفت: با توجه به این ‌که اوایل فصل است و تیم جا نیفتاده، باید تمام تلاشمان را انجام دهیم تا در هر بازی امتیازهای کامل را بگیریم و به بالای جدول برسیم. اگر قدر موقعیت‌هایمان را بدانیم باید از همین ابتدا امتیازهای لازم را کسب کنیم تا کارمان به اما و اگر نکشد.

سرمربی پرسپولیس درباره استحکام خط دفاعی و ضعف خط حمله تیمش اظهار کرد: تیمی که در دفاع موفق است نمی‌توان آن را به حساب دروازه‌بان و خط دفاعش گذاشت. مجموع تیم خوب بوده است. از لحاظ شکل دفاعی خیلی خوب شدیم و اجازه موقعیت‌سازی به حریفان ندادیم. در کار تهاجمی نیز اگر در زدن ضربات آخر دقت کنیم مطمئنا نتایج بهتری می‌گیریم.وی در مورد میزان رضایتش از عملکرد جوانان پرسپولیس عنوان کرد: جوانان خوبی به خدمت گرفتیم، اما جا افتادن آنها در تیم زمان‌بر است. جوان‌ها آرام آرام به ترکیب تزریق می‌شوند.

سرمربی پرسپولیس در مورد تصمیم کمیته انضباطی مبنی بر کسر امتیاز از تیم‌هایی که هوادارانشان فحاشی کنند، گفت: نقش باشگاه‌ها در محیط و جو سالم ورزشگاه‌ها بسیار مهم است. باشگاه‌ها باید فرهنگ‌سازی کنند و فقط اسم فرهنگی را یدک نکشند. باید در انتخاب لیدر دقت داشته باشند و از افراد تحصیلکرده و خوشنام استفاده کنند.

یاوری: هنوز ایده‌آل نشده‌ایم

همچنین محمود یاوری، سرمربی مس در آستانه این بازی گفت:پرسپولیس در این فصل بازیکنان خوبی جذب کرده و به نظر من بازی امشب یکی از بهترین بازی‌های لیگ می‌شود.

وی در مورد این ‌که چه زمانی مس به شرایط ایده‌آل می‌رسد، تصریح کرد: تیم‌ها بزودی به شرایط ایده‌آل نمی‌رسند، باید وقت داد، بویژه که ما دیر به تیم ملحق شدیم. نشانه‌ها حاکی از این است که روند خوبی را پیش برده‌ایم. دو مساوی در ابتدای فصل نتیجه بدی نیست. سال گذشته مس در سه هفته اول سه بازی را واگذار کرده بود، اما امسال شرایط بهتری داریم و ناموفق نبودیم.

وی در مورد این ‌که چه زمانی به شرایط ایده‌ال می‌رسند، گفت: به هر حال 5 ـ 4 هفته طول می‌کشد تا بتوانیم شرایط خوبی پیدا کنیم.

بازی با توپ‌های تاریخ مصرف گذشته

نشست خبری علی دایی حاشیه جالبی داشت. سرمربی پرسپولیس که دستی در تولید لوازم ورزشی نیز دارد درباره توپ‌هایی که در لیگ سیزدهم استفاده می‌شود، ابتدا توپ آل‌ اشپورت و تاریخ تولید آن را به خبرنگاران نشان داد و گفت: شما توپ‌ها را ببینید روی آن نوشته شده برای سال 2007. این توپ‌ها از رده خارج است. در کشوری مثل ما که تیم ملی‌اش به جام جهانی رفته استفاده از این توپ‌ها خوب نیست. از دید ما ورزشی‌ها این توپ‌ها را استوک می‌گویند. فکر می‌کنم این توپ‌ها در انبار بوده و با 3 ـ 2 دلار آن را خریده‌اند. توپ‌هایی که هیچ‌جا با آن بازی نمی‌شود. باید توپ‌ها استاندارد شود و از همان توپ‌هایی استفاده کنیم که در جام جهانی یا جام ملت‌های از آنها استفاده می‌شود.

دایی در مورد این ‌که تولید‌کننده‌های این توپ اعلام کردند این توپ‌ها را مخصوص ایران ساخته‌اند، عنوان کرد: چطور می‌شود در سال 2007 قرارداد بسته باشند که توپی را در سال 2013 برای ایران تولید کنند شاید مدت تولید توپ‌ها آنقدر طول کشیده است. نباید با شعور مردم بازی کنند، چرا که مردم خیلی فهیم هستند. آنها که علم غیب نداشته‌اند سال 2007 توپی مخصوص لیگ‌مان درست کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها