امیرحسین صدیق در «معمای شاه» ژنرال شد

تصویر برداری سریال تلویزیونی «معمای شاه» به کارگردانی محمدرضا ورزی و تهیه‌کنندگی علی لدنی برای شبکه یک در منزل ژنرال گاست ادامه دارد. نقش ژنرال گاست را امیرحسین صدیق بازی می‌کند.
کد خبر: ۵۶۱۴۹۳

محمدرضا ورزی، کارگردان سریال تلویزیونی «معمای شاه» در این باره به جام‌جم گفت: در تعطیلات نوروز، سکانس‌های مربوط به مجلس از دهه 20 تا 50 را تصویربرداری کردیم. بعد از تمام شدن صحنه‌های مجلس در ایام نوروز، عازم لوکیشنی در خیابان دربند شدیم.

وی افزود: در این لوکیشن صحنه‌های منزل ژنرال گاست را تصویربرداری می‌کنیم که میزبان ژنرال هایزر است. امیرحسین صدیق نقش ژنرال گاست و چنگیز جلیلوند نقش ژنرال هایزر را بازی می‌کنند. بعد از تمام شدن این صحنه‌ها به لوکیشن سعدآباد می‌رویم.

ورزی درباره انتخاب صدیق که تاکنون تجربه بازی در آثار تاریخی را نداشته برای ایفای نقش ژنرال گاست گفت: گرچه او در سریال‌های تاریخی بازی نکرده، اما بازیگر توانمند و بااستعدادی است. من بازی‌ او را در آثار مختلف دیدم بویژه این ‌که در سریال «آب پریا» که ایام نوروز پخش شد، خیلی زیبا نقش خود را بازی کرد. معتقدم صدیق هنرپیشه مسلطی است.

این کارگردان با اشاره به دیگر بازیگران این سریال افزود: قبل از ایام نوروز احمد نجفی در نقش رزم‌آرا، حمید منوچهری در نقش آیت‌الله کاشانی، اصغر معینی صالح در نقش دکتر مصدق، محمدعلی نجفی در نقش قوام‌السطنه، جمشید جهانزاده در نقش هژیر، بهزاد خداویسی در نقش پرویز ثابتی، قطب‌الدین صادقی در نقش شاپور ریپورتر، سیامک اطلسی در نقش شاپور بختیار و مهراوه شریفی‌نیا در نقش ثریا مقابل دوربین رفتند.

حسام نواب‌صفوی، محمدرضا شریفی‌نیا، داریوش کاردان(امیرعباس هویدا)، امیرمهدی کیا(شاه میانسال)، ساغر عزیزی(فرح)، حدیث فولادوند(فوزیه)، حسین محب‌‌اهری(سپهبد عبدالکریم ایادی)، امیر دژاکام، رضا فیاضی(ارتشبد فردوست)، تاجبخش فنائیان، اصغر محبی، حسین پارسایی، رامبد شکرابی(پرون)، سیدعباس فاطمی و... از دیگر بازیگران این سریال هستند.

مرحله پیش‌تولید این سریال 45 قسمتی 9 ماه طول کشیده است و زندگی محمدرضا پهلوی از زمان بازگشت از سوئیس در سال 1315 تا زمان مرگ وی به تصویر کشیده می‌شود.

عوامل سازنده این سریال عبارتند از مدیرتصویربرداری: فرشاد خالقی، طراح گریم: شهرام خلج، طراح صحنه و دکور: داریوش پیرو، دکوراتور: داوود علی‌اکبری، دستیار اول کارگردان و عکاس: مسعود عجمی، طراح لباس: مارال جیرانی، مدیر برنامه‌ریزی: محسن صادقی‌نسب، صدابردار: امیر شاهوردی و مدیرتولید: شهنام شهباززاده.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها