مواد لازم:
آبمرغ: دو لیوان
فلفل دلمهای قرمز و زرد هر کدام: یک عدد
کرفس: دو ساقه
خامه: یکصد گرم
سیبزمینی متوسط: دو عدد
پیاز متوسط: دو عدد
نخودفرنگی: نصف پیمانه
ذرت : دو پیمانه
نمک، فلفل، روغن سرخکردنی و آبلیموترش : به میزان لازم
طرز تهیه: پیازها را نگینی خرد کنید و به همراه ساقه کرفس خرد شده، درون روغن تفت دهید. فلفلهای دلمه را هم نگینی خرد کنید و به همراه آبمرغ، درون پیاز و کرفس بریزید.
حالا سیبزمینیها را نگینی خرد کرده و همراه ذرت و نخودفرنگی درون سوپ بریزید و بگذارید سوپ بجوشد و تمام سبزیجات آن کاملا بپزد. در آخر که مواد بخوبی پخت، نمک و فلفل و آب لیموترش را به آن اضافه کرده و خامه را بریزید و سوپ را هم بزنید. حالا میتوانید آن را در ظرف مناسبی بکشید و میل کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در یکسالگی عملیات پیجری رژیم صهیونیستی در لبنان با مجتبی امانی سفیر کشورمان در بیروت به گفتوگو نشست
علیاصغر شعردوست معتقد است شهریار با آفرینش غزلهای نو، تحولی بیسابقه در شعر فارسی ایجاد کرده است
رئیس کمیسیون اقتصادی دبیر خانه مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفت و گو با «جام جم» مطرح کرد