محاکمه مدعی نیروی ماوراءالطبیعی

جلسه محاکمه مردی که متهم است به بهانه رفع مشکلات دختران جوان، آنها را مورد آزار و اذیت قرار داده، به دلیل حاضر نشدن شاهدان به روز دیگری موکول شد.
کد خبر: ۵۵۷۸۶۵

به گزارش مهر، براساس شکایت شاکیان، این مرد متهم است با راه‌اندازی یک موسسه فرهنگی و به بهانه رفع مشکلات روحی و روانی دختران، آنها را فریب و مورد آزار و اذیت قرار می‌داد. رسیدگی به این پرونده در پی شکایت چند دختر جوان در دستور کار پلیس کرج قرار گرفت و ماموران، متهم را در موسسه‌اش در شهرک وحدت کرج دستگیر کردند.

با ارسال پرونده به شعبه 80 دادگاه کیفری، یکی از شاکیان در جلسه محاکمه گفت: مدتی بود دچار مشکل روحی و جسمی شده بودم. متهم مدعی بود از طریق هیپنوتیزم می‌تواند مشکلم را حل کند. به همین دلیل قبول کردم، مرا هیپنوتیزم کند. وقتی به حالت عادی برگشتم، متوجه شدم او مرا مورد آزار و اذیت قرار داده است.

متهم نیز در جلسه دادگاه منکر تمام اتهاماتش شد و گفت: شاکیان به دلیل دشمنی با من، این ادعا را مطرح کرده‌اند.

قضات شعبه 80 دادگاه کیفری پس از محاکمه، متهم را به اعدام محکوم کردند. با اعتراض مرد شیاد، پرونده به دیوان عالی کشور فرستاده شد که قضات این دیوان، حکم را نقض و پرونده را برای رسیدگی به دادگاه ارسال کردند.

این بار پرونده برای محاکمه به شعبه 79 دادگاه کیفری فرستاده شد که قضات دادگاه تاکنون چهار جلسه محاکمه را برگزار کرده‌اند. در حالی که شاکیان همچنان مدعی هستند که مورد آزار و اذیت قرار گرفته‌اند، متهم تمام اتهامات را رد می‌کند و ادعاهای شاکیان را دروغ می‌داند.

قرار بود چهارشنبه گذشته متهم محاکمه شود که به دلیل حضور نداشتن برخی شاهدان در جلسه دادگاه، ادامه رسیدگی به جلسه‌ای دیگر موکول شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها