jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۵۵۱۲۶۱   ۱۲ فروردين ۱۳۹۲  |  ۱۰:۰۰

خوردن ترشی با غذا یکی از علاقه‌های بسیاری از ایرانیهاست اما اگر سراغ ظرف ترشی بروید و ببینید تهش هم درآمده، چه می‌کنید؟! روش تهیه ترشی خرمالویی را بخوانید که فوری است و به محض آماده شدن، قابل مصرف.

مواد لازم

خرمالو: یک کیلو

برگه هلو یا زردآلو یا مخلوط هر دو: نیم کیلو

سیاهدانه: ۱ قاشق مرباخوری

نمک: ۱ قاشق مرباخوری

تخم گشنیز نیمکوب: ۱ قاشق مرباخوری

پودر گلپر: ۱ قاشق مرباخوری

خرمای بدون هسته: نیم کیلو

سرکه:  یک لیتر

تمبر هندی: یک بسته

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی لوبیا سبز و آموزش مرحله به مرحله آن

طرز تهیه

خرمالوها را خرد کرده و داخل مخلوط‌کن میریزیم تا یکنواخت شوند. نیازی به گرفتن پوست آنها نیست اما اگر عمل له کردن و مخلوط کردن با دست انجام شود، پوست آنها باید جدا شود چون پوستها به صورت درسته باقی مانده و ظاهر بدی به ترشی میدهد.

تمبر هندی را در سرکه میریزیم و آن را به طور کامل با دست مخلوط کرده، هسته‌های آن را جدا میکنیم. برگه هلو یا زردآلو را که حداقل به مدت ۱۲ ساعت در سرکه خیسانده‌ایم و به طور کامل نرم شده است، همراه با تمبر هندی و «خرمای هسته گرفته» چرخ میکنیم تا به طور کامل مخلوط شوند.

پودر گلپر، تخم گشنیز نیمکوب، سیاهدانه و نمک را به مخلوط خرمالو، خرما، تمبر هندی و برگه‌های چرخ‌شده اضافه میکنیم. سرکه را به اندازه دلخواه به مواد چرخ شده اضافه کرده و از آن میچشیم (بسته به ذائقه، میزان سرکه و نمک را میتوان کم یا زیاد کرد).

>> یاس گروپ

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
چالش ایجاد شغل برای نخبگان

چالش ایجاد شغل برای نخبگان

مسائل مربوط به نخبگان از سال‌ها قبل مورد توجه من بود، به طوری که از سال ۱۳۸۰ به صورت جدی وارد این بحث شدم و دغدغه‌هایم را پیگیری کردم. علت اصلی‌اش هم این بود که در نمایشگاهی مطلع شدم از۱۵۰ دانش‌آموز المپیادی کشور، حدود ۹۰ نفرشان به خارج کشور مهاجرت کرده‌اند. این موضوع باعث شد تا من نظریه مهاجرت ژن‌ها را مطرح کنم و در مقاله‌ای به آن بپردازم.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر

نیازمندی ها