مواد لازم
خرمالو: یک کیلو
برگه هلو یا زردآلو یا مخلوط هر دو: نیم کیلو
سیاهدانه: ۱ قاشق مرباخوری
نمک: ۱ قاشق مرباخوری
تخم گشنیز نیمکوب: ۱ قاشق مرباخوری
پودر گلپر: ۱ قاشق مرباخوری
خرمای بدون هسته: نیم کیلو
سرکه: یک لیتر
تمبر هندی: یک بسته
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی لوبیا سبز و آموزش مرحله به مرحله آن
طرز تهیه
خرمالوها را خرد کرده و داخل مخلوطکن میریزیم تا یکنواخت شوند. نیازی به گرفتن پوست آنها نیست اما اگر عمل له کردن و مخلوط کردن با دست انجام شود، پوست آنها باید جدا شود چون پوستها به صورت درسته باقی مانده و ظاهر بدی به ترشی میدهد.
تمبر هندی را در سرکه میریزیم و آن را به طور کامل با دست مخلوط کرده، هستههای آن را جدا میکنیم. برگه هلو یا زردآلو را که حداقل به مدت ۱۲ ساعت در سرکه خیساندهایم و به طور کامل نرم شده است، همراه با تمبر هندی و «خرمای هسته گرفته» چرخ میکنیم تا به طور کامل مخلوط شوند.
پودر گلپر، تخم گشنیز نیمکوب، سیاهدانه و نمک را به مخلوط خرمالو، خرما، تمبر هندی و برگههای چرخشده اضافه میکنیم. سرکه را به اندازه دلخواه به مواد چرخ شده اضافه کرده و از آن میچشیم (بسته به ذائقه، میزان سرکه و نمک را میتوان کم یا زیاد کرد).
>> یاس گروپ
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
برای بررسی کتاب «خلبان صدیق» با محمد قبادی (نویسنده) و خلبان قادری (راوی) همکلام شدیم