jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۵۴۲۸۹۰   ۰۳ اسفند ۱۳۹۱  |  ۱۰:۰۰

بیشتر خانم‌های ایرانی در پخت انواع آش‌ها و سوپ‌ها مهارت دارند و در هر شهر و روستایی آش‌های محلی زیادی با اسامی گوناگون طبخ می‌کنند. سرآشپز بخش «دیگ و سه‌پایه»، امروز طرز تهیه آش آبغوره را به دوستداران چنین غذایی آموزش می‌دهد که از آش‌های خوشمزه ایرانی به شمار می‌رود.


مواد لازم:

لوبیا چشم بلبلی: 1,2 لیوان

برنج: 1 لیوان

تره و جعفری: 500 گرم

گوشت چرخ‌کرده: 150 گرم

پیاز رنده شده: 1 عدد

رب گوجه‌فرنگی: 2 قاشق غذاخوری

آبغوره: 1 لیوان

نعنا داغ: 4 یا 5 قاشق غذاخوری

پیاز داغ: 4 یا 5 قاشق غذاخوری

روغن مایع: 1,4 ایوان

نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

لوبیا را به مدت 3 تا 4 ساعت با آب ولرم خیس کنید، سپس آن را بپزید و آب اضافی آن را دور بریزید. برنج را با کمی آب در قابلمه بریزید و بگذارید بپزد.

تره و جعفری را اضافه کنید پس از چند جوش لوبیا را بیافزایید تا همه مواد با هم پخته شود.

در ظرفی گوشت چرخ‌کرده را با پیاز، نمک و فلفل مخلوط کنید و از آن کوفته ریزه درست کنید. آن را در کمی روغن مایع تفت دهید و به آش در حال جوش اضافه کنید.

رب گوجه فرنگی و زردچوبه را نیز در مقداری روغن تفت داده، همراه با پیازداغ و نعناداغ، نمک و فلفل را نیز بیافزایید. بگذارید تمام مواد با هم بجوشد و آش جا بیفتد. در انتها آبغوره را اضافه کنید و ظرف را از روی حرارت بردارید. آن را با نعناداغ و پیازداغ تزئین و سرو کنید.

منبع : سایت شبکه جهانی جام جم

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
نقطه طلایی

نقطه طلایی

یک) عکس را خیلی وقت است گذاشته‌ام. جایی که همیشه جلوی چشمم باشد. پشت عکس، بابا با خودکار آبی و خط شکسته نستعلیق نوشته: «باغ اکبرآقا- نوروز۱۳۶۵ - با محمدمهدی جان».

از دکتر نجیب تا دکتر غنی

از دکتر نجیب تا دکتر غنی

حملات و ترورهای مرگبار در سراسر افغانستان به امری روزمره بدل شده‌است. هر کسی هم می‌تواند هدف باشد.

رشته ‌کوه‌هایی به نام پدر

رشته ‌کوه‌هایی به نام پدر

از یک سنی به بعد، دیگر شخص و انسان نیستند. تبدیل می‌شوند به یک مفهوم. یک مکتب، یک تفکر. بعضی وقت‌ها با یک من عسل نمی‌شود خوردشان.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر
یک عصر متفاوت

در مرحله نیمه‌نهایی عصرجدید چه اتفاقاتی افتاد؟ به همراه جزئیاتی از چگونگی برگزاری مرحله پایانی

یک عصر متفاوت

پیشخوان

بیشتر