مشاور عالی رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری:

ضرغامی نگاه بلندی به مسائل گردشگری دارد

مشاور عالی رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری گفت: صداوسیما و روزنامه جام‌جم در خصوص مسائل گردشگری و جهانگردی زحمات زیادی می‌کشند و این نشانه نگاه بلند رئیس این سازمان به مسائل جهانگردی است.
کد خبر: ۵۱۳۲۲۸

مجید ابوالفتحی با حضور در غرفه جام‌جم در نوزدهمین نمایشگاه بین‌المللی مطبوعات و خبرگزاری‌ها ضمن تقدیر و تشکر از سازمان صداو سیما و روزنامه جام‌جم گفت: مسئولین این سازمان و روزنامه با زحمات خود موجب جذب گردشگران و جهانگردان شدند و ما باید قدردان آنان باشیم.

مدیر عامل کانون جهانگردی و اتومبیلرانی در ادامه این مصاحبه با اشاره به برنامه‌های این کانون گفت: در حال پیگیری برگزاری رالی جاده ابریشم هستیم که امیدواریم به‌زودی این رالی برگزار شود.

ابوالفتحی افزود: ما همچنین نمایندگی‌های خود در سراسر کشور را فعال کردیم تا گردشگران زیادتری جذب کشور شوند که البته زحمات رسانه ملی در این زمینه به ما کمک خواهد کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها