کارکنان فولکس واگن دست از کار کشیدند

جام جم آنلاین: ده ها هزار نفر از کارکنان شرکت خودروسازی فولکس واگن روز چهارشنبه 27 اکتبر در کارخانه های این شرکت در سراسر آلمان به طور موقت ساعاتی دست از کار کشیدند.
کد خبر: ۵۰۹۶۰

volks1

این اقدام کارکنان برای تحت فشار قرار دادن مدیریت این شرکت صورت گرفت که روز پنجشنبه 28 اکتبر مذاکرات تعیین کننده ای را با اتحادیه کارگری IG متال در مورد طرح کاهش هزینه ها در پیش دارد.
به گزارش شبکه تلویزیونی یورونیوز ، در کارخانه اصلی فولکس واگن در شهر وولفسبورگ راس ساعت 12 به وقت محلی بیش از 30 هزار نفر از کارکنان برای شرکت در یک جلسه دست از کار کشیدند. توقف کار در کارخانه وولفسبورگ حدود 2 ساعت و 30 دقیقه به طول انجامید.
در کارخانه بوناتال در نزدیکی شهر کیسل که فولکس واگن در این کارخانه قطعات یدکی تولید می کند ، حدود 6 هزارکارگر دست از کار کشیده و علیه طرح مدیریت فولکس واگن برای کاهش هزینه ها دست به تظاهرات زدند.
در سایر کارخانه های فولکس واگن در خاک آلمان نیز کارکنان به طور موقت کار را متوقف کردند.

volks2

رییس کمیته کارکنان فولکس واگن گفت: اکنون مدیریت باید تصمیم بگیرد که آیا به توافقی خواهیم رسید یا این که کار باید به درگیر شدن منجر شود.
مدیریت فولکس واگن براساس یک طرح کاهش هزینه ها قصد دارد سطح حقوق کارکنان را برای مدت 2 سال ثابت نگه داشته و از هم اکنون تا سال 2011 میلادی 30 درصد از کارکنان را کاهش دهد.
اتحادیه کارگری IG متال قبلا درخواست کرده بود 4 درصد سطح دستمزدها افزایش یابد اما سپس درخواست سطح افزایش دستمزد را به 2 درصد کاهش داد.
در عین حال ، این اتحادیه خواستار تضمین شغل برای 103 هزار نفر از کارکنان فولکس واگن در غرب آلمان است که این درخواست اصلی اتحادیه محسوب می شود. مدیریت فولکس واگن هر دو پیشنهاد را رد کرده است.

تظاهرات کارکنان فولکس واگن علیه سیاست کاهش هزینه ها
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها