به گزارش روز یکشنبه جام جم آنلاین به نقل از روابط عمومی شبکه دو سیما، تهیه کننده مجموعه داستانی «امروز و فردا» گفت: داستان در خصوص یک خانواده سنتی متشکل از پدر و مادر، دو پسر و یک دختر است که پسر 11 ساله این خانواده قهرمان داستان ماست. برای این پسر مشکلاتی به وجود می آید که همه به او کمک می کنند تا این مشکل حل شود. این موضوع با ماه مبارک رمضان مصادف می شود و او با توجه به این که هنوز به سن بلوغ نرسیده سعی می کند روزه بگیرد.
وی افزود: در این مجموعه و به شکل داستان سعی کردیم در هر قسمت موضوعات مختلفی را مطرح کنیم.
داوود قچاق اضافه کرد: مسائلی مثل فطریه، روز قدس، نذری دادن، غیبت نکردن و ... را مطرح می کنیم تا نشان دهیم یک فرد چطور می تواند به انسانیت برسد. این مجموعه را در 60 قسمت 25 دقیقه ای تهیه می کنیم که 30 قسمت آن در ماه مبارک رمضان و 30 قسمت دیگر آن بعد از این ماه پخش می شود که سعی می کنیم در 30 قسمت بعدی نشان دهیم آیا این بچه ها که در ماه رمضان کارهای خوب انجام می دهند آیا بعد از این ماه هم این کارها را ادامه می دهند.
عوامل این مجموعه داستانی عبارتند از: کارگردان: شاهین باباپور، تهیه کننده: داوود قچاق، دستیار تهیه کننده: سجاد محمودی، نویسندگان: احمد حامد، مهدی کوشکی، بیتا شباهنگ و سید جواد رهنما، تدوین: بنیامین قچاق، طراح صحنه و لباس: شیرین بوریایی دوست، بازیگران: لاله صبوری، جلیل فرجاد، رضا توکلی، برانوش سیف الهی، اکبر مددی مهر و علی سلیمانی، صدابردار: سامان شهامت و مدیر تصویربرداری: مرتضی غیبی.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم