در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش روز یکشنبه جام جم آنلاین به نقل از یورونیوز، معترضان خواستار توجه بیشتر این گروه به مردم آفریقا و عدم حمایت از رژیمهای خودکامه قاره سیاه شدند.
یکی از تجمع کنندگان می گوید :ما اینجا آمده ایم تا به سران گروه هشت بگوییم دست از حمایت رژیم های دیکتاتوری بردارند و به جرایم جنگی که با کمک آمریکا و کشورهای اروپایی انجام می شود، خاتمه دهند.
این درحالیست که در لیست مدعوین کاخ سفید نام برخی از رهبران آفریقایی دیده می شود. درهمین حال باراک اوباما رییس جمهوری آمریکا روز شنبه درجریان ضیافت نهار با رهبران منطقه ای از طرح جدیدی برای توجه بیشتر به مسئله تغذیه در آفریقا و ضرورت افزایش تولیدات کشاورزی خبر داد.
او حل این معضل را محدود به مشارکت دولتها ندانست و خواستار مشارکت بخش خصوصی در این مورد شد.
حضوربرخی از سران کشورهای آفریقایی در روز دوم نشست گروه هشت ، حواشی مخصوص چنین نشست هایی را با خود به شهر تورمونت آورده است، از بی تفاوتی گرفته تا مقاومت. اما معترضان بقدری از محل اجلاس دور نگه داشته شده اند که بعید است سران گروه هشت صدای آنها را بشنوند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: