مجموعه‌های جدید خارجی در شبکه 3

مجموعه‌های تلویزیونی «غوطه در منجلاب»، «دونگ‌ یی» و «کمیسر مونتالبانو»از این هفته در جدول پخش شبکه 3 سیما قرار می‌گیرد.
کد خبر: ۴۶۹۵۳۹

مجموعه غوطه در منجلاب، محصول سال 2055 انگلستان است که سری نخست این مجموعه در 9 قسمت 30 دقیقه‌ای از روز شنبه (9 اردیبهشت) هر شب بجز پنجشنبه و جمعه‌ها، ساعت 15/20 از شبکه 3 پخش می‌شود.

این مجموعه به کارگردانی آرماندو لانوچی ساخته شده و بازیگرانی از جمله کریس آدیسون، پیتر کاپالدی، جیمز اسمیت و جوآنا اسکان لان در آن ایفای نقش کرده‌اند.

مجموعه غوطه در منجلاب، داستان مالکوم تاکر یکی از مشاوران نخست وزیر انگلستان است که برای خود قدرت و نفوذ زیادی بهم زده و نگران است نقاط ضعف کابینه به جراید و رسانه‌ها راه پیدا کند.

تاکر با بازیگردانی خود سعی می‌کند از علنی شدن تصمیم نخست وزیر برای تشکیل گروه ماموران تفتیش مالیاتی توسط وزیر امور اجتماعی جلوگیری کند.

مجموعه دونگ ‌یی در 60 قسمت 60 دقیقه‌ای محصول کمپانی ام بی سی کره در سال 2010 است.

این سریال را سنگ هاب کیم و بیانگ هول لی کارگردانی کرده‌اند و کول هو چوی، هو ژوهان و جین هی جی در آن به ایفای نقش پرداخته‌اند.

این سریال درباره دختری به نام دونگ یی است که پدر و برادر خود را در کودکی از دست می‌دهد و به عنوان خدمتکار، ناخواسته وارد دربار سلطنتی کره می‌شود؛ او رفته رفته مدارج ترقی را طی می‌کند و در نهایت، همت، تلاش و پشتکار اوست که همسری پادشاه و مادر بیستمین امپراتور چوزان کره را برایش به ارمغان می‌آورد.

این مجموعه از 14 اردیبهشت ساعت 15/20 روزهای پنجشنبه از شبکه 3 سیما پخش خواهد شد.

مجموعه «کمیسر مونتالبانو» در 7 قسمت 90 دقیقه‌ای، محصول کمپانی آر ای آیایتالیاست.

در هر قسمت از این مجموعه پلیسی، کمیسر مونتالبانو پلیس مبارزه با مفاسد اجتماعی، مجرمان مربوط به قتل، سرقت، قاچاق مواد مخدر و اسلحه را به دست قانون می‌سپارد.

کارگردانی این مجموعه به عهده آلبرتو سیرونی است و بازیگرانی چون لوکا زینگارتتی، پپینو ماتزوتتا، آنجلو روسسو و چزار بوچچی در آن ایفای نقش کرده‌اند.

این سریال از 14 اردیبهشت پنجشنبه‌ها ساعت 15/17 پخش می‌شود. (ایرنا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها