سعه صدر و بزرگ منشی رئیس جمهور

بداخلاقی‌ها و بدکرداری‌هایی که طی یک ماه اخیر در برابر دولت و همکاران رئیس جمهور محترم به نمایش گذاشته شد، نه تنها از حسن اعتبار و قدر و قیمت آنان چیزی نکاست، بلکه سعه صدر و بزرگ منشی رئیس جمهور و همکارانش را نشان داد.
کد خبر: ۴۰۲۹۹۸

بخشی از سرمقاله‌ی روزنامه‌ی ایران را که آقای علی اکبر جوانفکر آن را نوشته است،خواندید.به ادامه آن توجه کنید.

نزدیک به یک ماه است که جمعی محدود اما برخوردار از ابزار و یراق بسیار، با قیل و قال‌های بی‌وقفه و پرطمطراق، اهتمام مضاعف به کار بسته‌اند تا به اثبات داعیه‌هایی بپردازند که حتی ساده‌دل‌ترین شهروندان این مرز و بوم نیز آنها را باور ندارند.

درس پندآموز مباحث اخیر جز این نبوده است که هرگونه تلاشی بر پایه بی‌تقوایی و بی‌اخلاقی، نتیجه‌ای جز خسران و گناه برای مدعیان غفلت‌زده و زحمت برای خادمان مخلص و بی‌ادعا به همراه ندارد.

بدون تردید همکاران اصلی رئیس جمهور در به انجام رساندن خدمات بزرگ و بی‌نظیر در کشور، کسانی جز قاطبه مردم عزیز ایران به عنوان پشتیبانان و حامیان اصلی دولت خدمتگزار، نبوده و نیستند و اگر این همت والا و قدرشناسی خیل عظیم ملت ایران از خادمان خود، بروز و ظهور بیرونی پیدا نمی‌کرد، مجموعه مدیران و تصمیم گیران در دستگاه اجرایی کشور قادر به انجام برنامه‌ریزی، تصمیم‌گیری و پیشبرد امور کشور به نحو مطلوب نمی‌شدند، بنابراین رفتار و اقدامات دولت‌های نهم و دهم در همه زمینه‌ها، محصول حکومت مردم بر مردم به عنوان یک حقیقت درخشان و افتخار‌آمیز بوده است.

علاوه بر این، قابل انکار نیست که مجموعه‌ای از عناصر متدین، انقلابی، دلسوز، پرتلاش، فرهیخته، اندیشمند، پاکدست و پاکدامن، در کنار رئیس‌جمهور قرار گرفتند و او را در این راه سخت و دشوار همراهی کردند و کوشیدند سهم خویش را در تحقق اهداف مهم و بزرگ از جمله اجرای عدالت ایفا کنند.

بداخلاقی‌ها و بدکرداری‌هایی که طی یک ماه اخیر در برابر دولت و همکاران رئیس جمهور محترم به نمایش گذاشته شد، نه تنها از حسن اعتبار و قدر و قیمت آنان چیزی نکاست، بلکه سعه صدر و بزرگ منشی رئیس جمهور و همکارانش را نشان داد، قیل و قال‌های بی‌اساس را بی‌ثمر کرد، همراهی و همصدایی یاران و همراهان راستین ولایت را برانگیخت و شأن و منزلت دولتمردان را در چشم مردم فزونی بخشید.

با عیان شدن بی‌حاصلی اینگونه رفتارها و رویکردها، اینک انتظار می‌رود که این گروه از داعیه‌داران عرصه سیاست و قدرت، روش و منش خود را مورد بازنگری قرار دهند، اخلاق و انصاف پیشه کنند، از ورود به بیراهه‌های زیانبار اجتناب ورزند، بزرگان را که سرمایه ملی و گاه دینی ملت بزرگ ایران محسوب می‌شوند برای به زیر کشیدن حریف از قدرت، بازیچه امیال و خواسته‌های خویش قرار ندهند و در یک کلام، بلوغ سیاسی را در مواضع خود و تعهد و وفاداری به اصول و ارزش‌های انقلاب اسلامی در مرامشان به اثبات برسانند.

آقای احمدی‌نژاد در سخنان یکشنبه شب خود، نشان داد که راه خدمتگزاری را به خوبی می‌شناسد و از ادامه این راه باز نمی‌ایستد، تلاش‌های بدخواهانه علیه دولتش را به هیچ می‌انگارد و وارد بازی‌های کودکانه آنان نمی‌شود، به قدر و قیمت ولایت مطلقه فقیه و جایگاه رفیع آن در کشور به‌خوبی واقف است و هیچ اعتنایی به تهمت‌های ناروا و توهین‌های نابخردانه مدعیان تمامیت‌خواه ندارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها