در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
ایو سانادر در بحبوحه تحقیقات در مورد یک رسوایی فساد اداری، تازه کرواسی را ترک کرده بود که این حکم جلب صادر شد.
نخست وزیر سابق کرواسی روز پنجشنبه 9 دسامبر ساعاتی پیش از آن که پارلمان این کشور با لغو مصونیتش از محاکمه موافقت کند، از مرز اسلوونی عبور کرد.
سانادر با جرم های متعددی که ارتکاب آنها مربوط به دوران صدارتش می شود، روبرو است.
ایو سانادر از سال 2003 تا 2009 نخست وزیر کرواسی بود.
براساس گزارش ها ، سانادر انکار کرده که برای فرار از پیگرد قانونی کرواسی را ترک کرده است.
مقامات کرواسی در طی شب، حکم جلب نخست وزیر سابق را پلیس بین الملل تحویل دادند و خواستار بازگشت او شدند.
زمان خروج آسانادر از کرواسی باعث شده که خبرگزاری های محلی این موضوع را مطرح کنند که احتمال دارد به او خبر داده شده بوده که به زودی دستگیر می شود.
ایو یوسیپوویچ، رئیس جمهوری کرواسی، خارج شدن سانادر را "شکستی بزرگ برای نظام" خوانده است.
او گفت: "این مورد نمونه ای است که نشان خواهد داد مسئولیت پذیری در کرواسی کارآمد است یا نه."
ایو سانادر در ماه ژوئیه سال 2009 در اقدامی ناگهانی، از مقام نخست وزیری کناره گیری کرد.
او در ماه ژانویه امسال از حزب "اتحاد دموکراتیک کرواسی"، HDZ، اخراج شد اما به عنوان نماینده مستقل در پارلمان حضور داشته است.
روشن نیست او هنوز در اسلوونی است یا نه اما شامگاه پنجشنبه فردی که ادعا کرده وکیل ایو سانادر است گفت که موکلش سرگرم انجام یک سفر کاری است که از قبل برنامه ریزی شده بود و در سه چهار روز آینده به کرواسی بازمی گردد.
بی بی سی
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: