مشحون : روحیه توجیه کردن ندارم، اما شرایط نا متعادلی داریم

بسکتبال با 50 درصد توان در گوانگجو

در شرایطی که کادرفنی تیم ملی بسکتبال و در راس آن وسلین ماتیچ 13 نفر به نام‌های مهدی کامرانی، صمد نیکخواه بهرامی، حامد آفاق، جواد داوری، آرن داودی، امیر امینی، اوشین ساهاکیان، حامد سهراب‌نژاد، سعید داورپناه، اصغر کاردوست، علی دورقی، محمد حسن‌زاده و علی جمشیدی را به عنوان اعضای تیم ملی در گوانگجو معرفی کرده است.
کد خبر: ۳۶۶۵۹۱

محمود مشحون، رئیس فدراسیون بسکتبال با اشاره به غیبت ارسلان کاظمی و حامد حدادی و مصدومیت نیکخواه بهرامی و حامد آفاق گفت: بارها گفته‌ام این روحیه را ندارم که کم و کسری‌ها را توجیه کنم. تیمی که برای کسب سکو به مسابقه‌ها می‌رود باید مبارزه کند و با آنچه که دارد بهترین عملکرد را از خود بر جای بگذارد، اما واقعا تیم ما در شرایط بسیار نامتعادلی است.

وی افزود: هر کسی که به بسکتبال نزدیک است می‌داند که ما 50 درصد ترکیب تیم ملی را در اختیار نداریم. حضور بازیکنان کلیدی برای ما بسیار بااهمیت است ولی این بدان معنا نیست که سایر بازیکنان ارزش ندارند. بازیکنان جوان ما قول داده‌اند کمبودها را جبران کنند هرچند نباید انتظار غیر قابل قبولی از این جوانان شایسته داشت. اما آنها بهترین فرصت را در اختیار دارند که شایستگی خود را به اثبات رسانده و جا پای بزرگان بگذارند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها