مثبت

امانتدار 51 میلیون تومانی

یک خادم امامزاده بار دیگر ثابت کرد، امانتداری اخلاقی است که هنوز از یادها نرفته و بسیاری همچنان رعایت آن را یکی از اصول جدانشدنی زندگی‌شان می‌دانند.
کد خبر: ۳۶۴۸۸۴

پرویز رجبی، مردی 37 ساله است که از چندی قبل در امامزاده زید (ع) واقع در بازار تهران مشغول به کار شد، هرچند او درآمد زیادی ندارد، تمام تلاشش بر این است که با توکل به خدا و تکیه بر باورهای دینی زندگی‌اش را اداره کند.

او چندی پیش وقتی در حال انجام وظایف روزانه‌اش در امامزاده بود، ناگهان چشمش به یک کیف‌دستی افتاد و وقتی در آن را باز کرد، دید داخلش مبلغ زیادی وجه نقد است. شمارش 51 میلیون تومان، زمان زیادی برد اما پرویز هرگز برای برداشتن این مبلغ وسوسه نشد.

او که مطمئن بود صاحب کیف اکنون نگران و مضطرب در جست‌وجوی اندوخته‌اش است بدون معطلی کیف را به دفتر امامزاده برد و با کمک متولیان آنجا توانست این مبلغ را به صاحبش برگرداند. مالباخته که باور نمی‌کرد دوباره کیفش را به دست بیاورد وقتی آن را پس گرفت، با تشکر از خادم امانتدار گفت برای زیارت به آنجا رفته بود اما موقع خروج یک لحظه حواسش پرت شده و کیف را جا گذاشته است. امانتداری پرویز باعث شد او شخصیت مثبت این هفته لقب بگیرد.

رجبی می گوید من کار مهمی انجام ندادم هر مسلمانی موظف است امانتدار باشد،گرچه این پول امانتی نزد من نبود اما در امامزاده به جا مانده بود ومن به عنوان خادم این امامزاده موظف بودم مال مردم را به صاحبش برگردانم، آن هم مال کسی که برای اجابت خواسته اش به امامزاده پناه آورده بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها