چهارگوشه ورزش

حدادی در فهرست بسکتبالیست‌های گوانگجو

ترکیب نهایی و 12 نفره تیم ملی بسکتبال برای حضور در بازی‎های آسیایی 2010 چین با قرار گرفتن نام حامد حدادی کامل شد. حدادی در شرایطی به عنوان یکی از 12 بازیکن تیم ملی بسکتبال در فهرست نهایی کاروان ورزش ایران برای شرکت در شانزدهمین دوره بازی‎های آسیایی قرار داده شده است که هنوز وضعیت این بازیکن برای جدایی از باشگاه ممفیس گریزلیز و پیوستن به تیم ملی مشخص نیست و رایزنی‌ها در این زمینه هنوز به نتیجه قطعی نرسیده است.‌ / ‌جام‌جم
کد خبر: ۳۶۴۷۴۹

دوچرخه‌سواران ایران در صدر آسیا

در تازه‌ترین رده‌بندی اتحادیه بین‌المللی دوچرخه‌سواری (uci) و در بخش رکابزنان تورهای آسیایی، مهدی سهرابی به مانند ماه‌های گذشته همچنان با 466 امتیاز صدرنشین است.

در این رده‌بندی حسین عسگری و قادر میزبانی، دیگر رکابزنان پتروشیمی تبریز نیز با 438 و 313 امتیاز در مکان‌های دوم و سوم قرار دارند. در رده‌بندی تیم‌های باشگاهی هم تیم پتروشیمی تبریز با 1983 امتیاز در بین 64 تیم باشگاهی آسیا همچنان در صدر قرار دارد و تیم دانشگاه آزاد با 651 امتیاز دوم است. در بخش ملی هم تیم ملی ایران با 2017 امتیاز درصدر قرار دارد و ژاپن با 995 امتیاز دوم است.‌/‌ جام‌جم

آغاز لیگ وزنه‌برداری از اول آذر

لیگ وزنه‌برداری ایران در سال 1389، در 3 مرحله و به صورت متمرکز برگزار می‌شود. این تصمیم در جلسه هماهنگی لیگ وزنه‌برداری که با حضور نمایندگان 6تیم ملی حفاری اهواز، مناطق نفت‌خیز جنوب، مانیزان کرمانشاه، سیمان سپهر فارس، خراسان رضوی و نیروی زمینی در محل فدراسیون وزنه‌برداری برگزار شد، مطرح و با موافقت حاضران به تصویب رسید.

براین اساس مرحله نخست لیگ وزنه‌برداری بزرگسالان طی روزهای سوم، چهارم و پنجم آذرماه به میزبانی تیم مانیزان، در کرمانشاه برگزار می‌شود. مرحله دوم طی روزهای اول، دوم و سوم دی‌ماه، به میزبانی تیم خراسان رضوی در مشهد مقدس برگزار می‌شود و مرحله سوم و پایانی نیز در روزهای 27، 28 و 29 بهمن ماه، به میزبانی تیم نیروی زمینی در تهران برگزار خواهد شد. چهره قهرمان لیگ وزنه‌برداری نیز در پایان مرحله سوم و پس از محاسبه امتیازات هر 3 مرحله مشخص خواهد شد.‌ / ‌جام‌جم

جدایی دنگسرکی از کادر فنی کشتی آزاد

اسماعیل دنگسرکی، مربی مازندرانی تیم ملی کشتی آزاد که پس از جریانات اردوی ماسال روابطش با برخی افراد به تیرگی گراییده بود، از اردوی چهارم دیگر به تیم ملی ملحق نشد تا عملا از کادر مربیان جدا شود. با این شرایط مربی مراد محمدی که حدود 3 سال در کادر فنی تیم ملی کشتی آزاد حضور داشت، به همراه تیم ملی کشتی آزاد به بازی‌های آسیایی گوانگجو نخواهد رفت.‌/‌ ایسنا

برزگر: نیازی به مربی روس نداریم

منصور برزگر به عنوان یکی از باسابقه‌ترین مربیان کشتی ایران که تیمش در بازی‌های آسیایی دوحه، 4 مدال طلا و یک نقره گرفت، در آستانه بازی‌های آسیایی گوانگجو آرزو می‌کند، بار دیگر این نتیجه تکرار شود، اما کسب این عنوان در غباری از ابهام قرار دارد.

در حالی که فدراسیون کشتی اعلام کرده است، می‌خواهد از مربیان روس در کشتی آزاد استفاده کند، منصور برزگر معتقد است: مشکل کشتی ما با حضور مربیان روس‌ حل نمی‌شود و باید مشکل را به صورت اساسی حل کنیم.

وی در این زمینه گفت: ما که در همه زمینه‌ها از مربی روس استفاده می‌کنیم، نتیجه‌اش چه شده است؟ به نظر من مهم این است که سازمان تربیت بدنی به فکر حل مشکلات اساسی ورزش باشد. با آوردن مربی روس مشکلی از ورزش حل نمی‌شود.

ورزش ما باید پایه و اساس داشته باشد. وقتی مربیان سازنده ما ماهانه 20 هزار تومان حقوق می‌گیرند که البته آن هم معلوم نیست چه زمانی پرداخت شود، چگونه می‌توانیم توقع داشته باشیم ورزش پیشرفت کند؟ اکنون مربیان ما تنها با عشق کار می‌کنند؛ چرا که قانونی را به صورت مدون و نظام‌مند در ورزش نداریم.

ورزش ما اکنون سنتی است و عوامل سنتی در آن دخیل هستند. اگر گاهی هم تک‌چراغی روشن می‌شود، از لابه‌لای همین روش سنتی است.

برزگر با تاکید بر این‌که به هیچ وجه نیازی به مربی خارجی نداریم، افزود: باید روی مربیان خودمان سرمایه‌گذاری کنیم. به اندازه کافی در کشتی آزاد مربی خوب هست. ‌/‌ ایسنا

ابهام در وزن 55 کیلو

مصدومیت حسن رحیمی، کشتی‌گیر 55 کیلوگرم، وضعیت ملی پوش این وزن را برای حضور در بازی‌های آسیایی گوانگجو در پرده‌ای از ابهام قرار داده است. این در شرایطی است که هنوز وضعیت نمایندگان کشتی آزاد ایران در دو وزن 60 و 84 کیلوگرم نیز مشخص نیست. بی‌شک اگر رحیمی نرسد، عباس دباغی مسافر گوانگجو در وزن اول خواهد شد.

کادر فنی تیم ملی اعلام کرده است تا پایان این هفته اسامی ملی‌پوشان 3 وزن باقی مانده را معرفی خواهد کرد. رقابت‌های کشتی بازی‌های آسیایی 30 آبان تا 5 آذر ماه در سالن هواگنگ برگزار می‌شود. ‌/‌ جام‌جم

کرمانشاه، میزبان واترپلوی کشور

هشتمین دوره رقابت‌های واترپلوی قهرمانی کشور در رده سنی زیر 15،16 و 17 سال از 14 آذرماه در کرمانشاه آغاز می‌شود.

در این مسابقات متولدین سال‌های 1372، 1373 و 1374 شرکت دارند. همچنین هر تیم حداکثر با 16 نفر متشکل از مربی، سرپرست، بازیکن و داور همراه می‌تواند در این رقابت‌ها شرکت کند.

تیم‌هایی که قصد شرکت در این رقابت‌ها را دارند باید حداکثر تا 30 آبان ماه آمادگی خود را به فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو اعلام کنند. این رقابت‌ها به مدت 5 روز ادامه خواهد داشت.‌/‌ جام‌جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها