جزئیات نشست مشترک مجلس و دولت

نشست مشترک مجلس و دولت با حضور روسای دو قوه ، نمایندگان مجلس و اکثر اعضای هیات دولت برگزار شد.
کد خبر: ۳۴۸۲۰۱

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین اولین نشست مشترک دولت و مجلس در سالجاری از ساعت 18 امروز آغاز  و تا ساعت  20/20  به طول انجامید.

در این نشست علاوه بر محمود احمدی‌نژاد رئیس جمهور و علی لاریجانی رئیس مجلس 5 نماینده از مجلس و 5 نفر از دولت سخنرانی کردند.

محمدحسن ابوترابی‌فرد نایب رئیس اول مجلس، غلامعلی حداد عادل رئیس کمیسیون فرهنگی، محمدابراهیم نکونام رئیس کمیسیون اصل نود مجلس، عباس رجایی رئیس کمیسیون کشاورزی و حمیدرضا فولادگر نماینده اصفهان در مجلس در این نشست به نمایندگی از مجلس سخنرانی کردند.

همچنین صادق خلیلیان وزیر جهادوکشاورزی، سیدمحمدحسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، سیدشمس‌الدین حسینی وزیر اقتصاد و دارایی، مهدی غضنفری وزیر بازرگانی و عزیزی معاونت نظارت راهبردی رئیس جمهور به نمایندگی از دولت سخنرانی کردند.

در این نشست اکثر وزرای دولت از جمله منوچهر متکی وزیر خارجه، سردار وحیدی وزیر دفاع، بهبهانی وزیر راه، نیکزاد وزیر مسکن، محرابیان وزیر صنایع و معادن، نجار وزیر کشور، غضنفری وزیر بازرگانی، مسعود میرکاظمی وزیر نفت، مرتضی بختیاری وزیر دادگستری، حسینی وزیر اقتصاد و سید محمد حسینی وزیر ارشاد حضور داشتند.

همچنین محمدرضا رحیمی معاون اول رئیس جمهور و اسفندیار رحیم مشایی رئیس دفتر رئیس جمهور و بذرباش رئیس سازمان ملی جوانان حضور داشتند.

در این نشست دو ساعت و 20 دقیقه محمود احمدی‌نژاد رئیس جمهور نیز در سخنانی با استقبال از نشست مشترک دولت و مجلس خواستار تداوم این نشست‌ها شد و تاکید کرد که اختلافات مجلس و دولت باید در این نشست‌ها حل و فصل شود.

رئیس جمهور همچنین گفت که نشست مشترک دولت و مجلس هر از چندگاهی باید برگزار شود.

احمدی‌نژاد در بخش دیگری از سخنان خود به قانون هدفمند کردن یارانه‌ها اشاره کرد و گفت: اجرای این قانون هم اکنون آغاز شده است و کارگروه‌هایی نیز در این زمینه تشکیل شده است.

علی لاریجانی رئیس مجلس آخرین سخنران این نشست بود که در جملات کوتاهی ضمن تقدیر و تشکر از رئیس جمهور و هیات وزیران گفت: مباحث خصوصی سازی، نحوه اجرای دقیق قانون، مسائل فرهنگی و همچنین مسائل کشاورزی که دغدغه‌های عامی هستند در این نشست مطرح شده که برای توسعه کشور بسیار مفید است.

لاریجانی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر ضرورت وحدت در جامعه گفت: نشست مشترک دولت و مجلس باید ادامه یابد تا اختلاف‌نظرها به یک نتیجه برسد.

رئیس مجلس در بخش پایانی سخنان خود گفت: من به توصیه حضرت آیت‌الله خامنه‌ای درباره وحدت در این شرایط را بسیار به موقع و لازم می‌دانم و امیدوارم که این نشست هم شروع خوبی برای تحقق وحدت باشد.

نشست مشترک دولت و مجلس قرار بود ساعت 05/20 (موقع اذان) به پایان برسد اما تا 20/20 دقیقه به طول انجامید. بعد از پایان نشست نمایندگان مجلس و اعضای هیات دولت به همراه رئیس مجلس و رئیس جمهور نماز جماعت را اقامه کرده و سپس در سالن غذاخوری نمایندگان روزه خود را افطار کردند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها