درخواست پلیس از مردم

متهم فراری را شناسایی کنید

پس از گذشت شش سال از وقوع یک قتل در کرج پلیس برای دستگیری متهم از مردم درخواست کمک کرد.
کد خبر: ۲۹۲۴۳۴

 به گزارش ایسنا، جسد سوخته فرد میانسالی در سوم فروردین سال 82 در یکی از جاده‌های خلوت اشتهارد کرج کشف شد که به دنبال کشف جسد شناسایی مقتول و باز ماندگان او و همچنین دستگیری قاتل یا قاتلان در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی استان تهران قرار گرفت.

پلیس در روند سیدگی به این پرونده به هویت مقتول به نام «شمس‌علی» پی برد و پس از آن، همسر مقتول به پلیس آگاهی مراجعه و اظهار کرد که همسرش ساعت 16 در تاریخ سوم فروردین 82 منزل را به مقصد نمایشگاه اتومبیل خود ترک کرده، اما تا فردای آن روز خبری از او نشده است به همین خاطر به نمایشگاه اتومبیل مراجعه کرده اما درب نمایشگاه قفل بود.

بنابر اظهارات همسر مقتول، او پس از آن با تمامی اعضای فامیل خود تماس گرفت اما هیچکس از همسرش خبری نداشت به همین خاطر موضوع را به پلیس آگاهی خبر داد تا این‌که مشخص شد جسد سوخته همسرش در کنار یکی از خیابان‌های اشتهارد کرج کشف شده است.

به دنبال اظهارات همسر مقتول و انجام تحقیقات تکمیلی مشخص شد که روز حادثه مقتول با دوست خود به نام «اکبر» قرار ملاقاتی داشته است و پس از این‌که به درب منزل «اکبر» رفته با او درگیری لفظی پیدا کرده و آن‌ها به اتفاق هم به منطقه نامعلومی رفته بودند این درحالی بود که از فردای آن روز که جسد مقتول شناسایی شد دیگر از«اکبر» هم هیچ ردپایی نبود.

بازرس پرونده شعبه 16 دادسرای کرج برای شناسایی و دستگیری تنها مظنون این قتل در مورخه دوم آبان سال جاری، دستور چاپ و انتشار عکس متهم فراری را در روزنامه‌های کثیر الانتشار صادر کرد و از شهروندان در خواست کرد، چنانچه از محل اختفای متهم اطلاعی دارند، مراتب را به پلیس 110 و یا شماره‌ها تلفن‌های 2182900-0261 - 2182838- 0261 گزارش دهند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها