زلاتکو کرانیکار:

می‌دانم پرسپولیس قهرمانی می‌خواهد

سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس تهران با بیان اینکه می داند تماشاگران این تیم تنها قهرمانی می خواهند، از انگیزه بالایش برای موفقیت در پرسپولیس سخن گفت و افزود: برای رسیدن به این هدف بازیهای زیبا و هجومی را به نمایش خواهیم گذاشت.
کد خبر: ۲۶۷۵۳۶

زلاتکو کرانیکار سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس که سه شنبه شب به طور رسمی هدایت سرخپوشان را برعهده گرفت در گفتگوی اختصاصی با مهر، ضمن بیان مطلب فوق افزود: می دانم هواداران تیم فوتبال پرسپولیس به غیر از قهرمانی انتظار دیگری از این تیم ندارند و به همین دلیل تمام تلاشم را انجام خواهم داد تا ضمن ارائه زیباترین و هجومی ترین بازی‌ها به همراه این تیم، نتایج لازم را برای موفقیت هم کسب کنیم.

وی در مورد شناختش از تیم فوتبال پرسپولیس افزود: وقتی به من پیشنهاد هدایت این تیم داده شد، در مورد این تیم تحقیق کردم و متوجه شدم این تیم، یکی از بزرگترین و معروفترین تیم های آسیاست که این یکی از دلایلی بود که سرمربیگری این تیم را قبول کردم، همین مساله بود.

سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس اضافه کرد: همچنین شنیده ام در زمان مسابقات این تیم، ورزشگاه معروف آزادی پر از تماشاگر می شود، من علاقه داشتم در چنین تیمی فعالیت کنم و سعی می کنم تیمی را به میدان بفرستم که با بازی زیبای خود، تماشاگران پر تعداد و علاقمند این تیم را خوشحال کند.

کزانیکار با بیان اینکه پنجشنبه به ایران می آید تا هدایت پرسپولیس را برعهده بگیرد، در پایان گفت: هدف من این است که پرسپولیس در مسابقات داخلی، بهترین و هجومی ترین بازی ها را از خود ارائه دهد تا همه از عملکردش لذت ببرند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها