در یک فیلم وسترن

تام هنکس به غرب وحشی می‌رود

تام هنکس با یک فیلم وسترن جدید دوباره به غرب وحشی برمی‌گردد. «بانی لیک» کار جدید این بازیگر، درامی وسترن است که برای نمایش در تابستان سال آینده آماده می‌شود.کارگردانی این فیلم را بری لوینسن به عهده دارد که قبل از این با کار پرفروش «غرب وحشی وحشی»، ژانر وسترن را تجربه کرده است.
کد خبر: ۲۶۰۵۲۰

به گزارش فارس ، «بانی لیک» با نگاهی به قصه کتاب لاری مک مورتی ساخته شده است ؛ کتابی که منتقدان ادبی آن را تحسین کرده و از آن به عنوان نمونه‌ای درخشان از یک اثر ادبی اسم برده‌اند.

لوینسن تلاش کرده در فیلم خود این زبان ادبی یگانه را حفظ کرده و از آن به عنوان یک نیروی کمکی خوب، برای تعریف قصه‌اش استفاده کند.

هنکس در قصه فیلم در نقش «ست سلی» ظاهر می‌شود. او یک گاوچران زحمتکش است که می‌خواهد شرایط خوب و مناسبی برای زندگی خانواده‌اش فراهم کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها