در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش ایرنا، علی لاریجانی در حاشیه دومین کنفرانس حمل و نقل و ترافیک در هتل المپیک تهران در گفتگو با خبرنگاران در پاسخ به سوال خبرنگار ایرنا درباره نتیجه جلسه ای که با حضور برخی از شخصیت های اصولگرا در منزل این نماینده برگزار شده بود، گفت: در این جلسه معلوم شد که این طرح امکان پذیر نیست و لذا منتفی شد.
لاریجانی توضیحات بیشتری درباره طرح مطهری ارایه نکرد.
علی مطهری پیش از این گفته بود که به دنبال طرحی برای انتخابات آتی ریاست جمهوری است که براساس آن یک نامزد اصولگرا غیر از احمدی نژاد کاندید شود و یک چهره شاخص دیگر سمت معاون اولی او را برعهده گیرد.
لاریجانی همچنین در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه گفته می شود در فراکسیون اصولگرایان اراده ای حاکم است که مانع از اعلام حمایت آن از نامزدی یک فرد اصولگرا در انتخابات می شود، گفت: هیچ اراده ای حاکم نیست بلکه در مجلس دمکراسی کاملا حاکم است و هیچکس نمی تواند نظری را به دیگران تحمیل کند.
وی افزود: اینکه مجلس به عنوان یک قوه مستقل در انتخابات قوه مجریه دخالت کند را مناسب نمی دانیم همانطور که دخالت قوه مجریه در انتخابات قوه مقننه درست نیست.
لاریجانی خاطر نشان کرد: جایگاه مجلس به عنوان یک قوه مستقل طوری نیست که بخواهد در کار قوای دیگر دخالت کند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: