حق با شماست

حقوق بازنشستگان را همسان کنید

مسعود نجف‌آبادی از اصفهان: راننده بیابانم و ماهانه 60هزار تومان حق بیمه می‌پردازم؛ ولی متاسفانه هر سال این مبلغ سیر صعودی دارد. از شرکت‌های بیمه درخواست دارم قدری نیز وضعیت پرداخت‌کنندگان را دریابند.
کد خبر: ۲۳۹۳۸۵

حسن هاشمی از کردکوی: سازمان تامین اجتماعی پس از گذشت یک سال و اندی، هیچ‌گونه خدماتی را برای قالیبافان خانگی خویش‌فرما که ماهانه مبلغی را برای حق بیمه به این سازمان می‌پردازند، اعم از صدور دفترچه درمانی برای بیمه‌شدگان و... ارائه نکرده است، آیا با این گونه کارکرد، می‌توان نام این سازمان را تامین اجتماعی گذاشت؟

یک شهروند از قم: هر روز شاهد گرانی خودروی تندر 90 هستیم در حالی که قیمت خودرو در جهان ارزان شده است.

داوود محسنی از درزی‌کولای بابل: شهرستان بابل فاقد پایانه مسافربری است ولی متاسفانه هیچ مسوولی نسبت به احداث پایانه در این شهرستان اقدام نمی‌کند. همچنین مدت‌هاست برادرم برای تشرف به حج عمره نامنویسی کرده و جراید اعلام کرده‌اند برای کسب اطلاعات بیشتر باید از طریق اینترنت اقدام کنند. حال سوالم این است، تکلیف افرادی که به اینترنت دسترسی ندارند، چه می‌شود؟

حمیدرضا احمدی: قرار شد مبلغ شارژی که رانندگان تاکسی‌های ساماندهی شده پرداخت می‌کردند، حذف شود ولی نه تنها این اتفاق نیفتاد، بلکه 5000 تومان نیز به شارژ 15هزار تومانی افزوده شد.

یک بازنشسته: اجرای طرح هماهنگ حقوق برای بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی به فراموشی سپرده شده و خبری از همسان‌سازی حقوق در جامعه نیست.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها