رئیس قطار؛ یک گربه چند میلیون دلاری‌

گربه‌ای به اسم «تاما»، رئیس ایستگاه قطار کیشی در ژاپن است. تاما در این محله به دنیا آمد و در همانجا بزرگ شد. او میلیون‌ها دلار درآمد برای شهرش تولید می‌کند: جذابیت مقاومت‌‌ناپذیر تاما باعث می‌شود هزاران گردشگر برای دیدن او به شهر کینو کاوا در غرب ژاپن بروند و تاما را در یونیفورم که مشغول گشتزنی در ایستگاه است تماشا کنند.
کد خبر: ۲۰۶۶۸۷

با توجه به این که سال 2007 بیش از 55 هزار نفر فقط برای دیدن تاما رفتند، 1/1 میلیارد ین (44/10 میلیون دلار)‌ درآمد اضافی به اقتصاد محل تزریق شد.

کاتسو هیرو میا موتو، استاد دانشکده حسابداری دانشگاه کانسای گفت: فروش مجموعه عکس‌ها و دیگر وسایل مربوط به رئیس این ایستگاه نیز تاثیر اقتصادی فراوانی دارد.

حضور تاما در یک برنامه تبلیغاتی تلویزیونی بتازگی 280‌میلیون ین درآمد داشت. تاما از ژانویه 2007  که شرکت راه‌آهن آن را رسما به عنوان «رئیس ایستگاه» منصوب کرد  به شهرت ملی دست یافت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها