زمانبندی خاموشی‌ها از امروز

گروه اقتصاد: توانیر دیروز اعلام کرد خاموشی‌های منظم در نقاط مختلف کشور از امروز یکم تیرماه آغاز می‌شود. به گزارش خبرنگار ما، جداول هفتگی مربوط به خاموشی به تفکیک هر شهر و استان از سوی شرکت‌های توزیع نیروی برق منتشر و از طریق رسانه‌های محلی به اطلاع شهروندان خواهد رسید. این جداول به صورت هفته‌ای خواهد بود و شهروندان می‌توانند با یافتن نشانی محل سکونت خود در این جداول، از ساعت خاموشی خود آگاه شوند و تدابیر لازم را به عمل آورند. براساس این جداول، برای هر منطقه از شهرهای بزرگ در هر شبانه‌روز حداکثر 4 ساعت خاموشی در نظر گرفته شده که در 2 نوبت 2 ساعته خواهد بود، اما احتمال دارد که در برخی استان‌ها مقدار خاموشی‌ها یا نوبت آن کمتر باشد.
کد خبر: ۱۸۳۱۲۰

محمدعلی وحدتی مدیرعامل شرکت توانیر در این‌باره به مهر گفت: اعلام برنامه زمانبندی خاموشی‌ها بنا به درخواست مردم صورت گرفته تا مردم با توجه به جدول خاموشی‌ها برنامه‌ریزی‌های مناسب را انجام دهند.

همچنین برق منطقه‌ای استان تهران اعلا‌م کرد به دلیل کاهش توان تولید برق ناشی از کمبود ذخیره نیروگاه‌های برق آبی اعمال برنامه خاموشی‌ها اجتناب ناپذیر بوده و سیاستگذاری در زمینه نحوه اعمال و اعلا‌م خاموشی‌ها با هماهنگی شرکت‌های توزیع نیروی برق در تهران و قم تدوین شده است.

وحدتی همچنین اظهار کرد: در تهران برنامه بر این است که بیش از 2 ساعت هیچ منطقه‌ای خاموشی نداشته باشد. همچنین تعداد نوبت‌های خاموشی مشخص شده در یک دوره زمانی معین به طور مساوی اعمال خواهد شد؛ ضمن این‌که متناسب با اقدام عملی مشترکان برای صرفه‌جویی مصرف برق حداقل به میزان 10 درصد، سهم خاموشی‌های استانی کاهش یافته و در برنامه فوق لحاظ خواهد شد؛ بنابراین از این طریق احتمال تغییر در مدت زمان و تعداد دفعات خاموشی نیز ممکن است.

همچنین تمامی شرکت‌های توزیع نیروی برق تهران بزرگ، نواحی استان تهران، غرب استان تهران و استان قم از طریق شماره تلفن‌های مندرج در قبوض برق، آماده پاسخگویی به مشترکان هستند.

گفتنی است نخستین بار «جام‌جم» خبر اعلا‌م زمانبندی قطع برق را از ابتدای تیرماه منتشر کرده بود.

ا این حال، مشاور وزیر نیرو گفت: با توجه به همکاری مردم با وزارت نیرو مبنی بر صرفه‌جویی در مصرف برق، احتمال تغییرات در جدول زمان‌بندی خاموشی‌های کشور وجود دارد. حسن علیزاده افزود: وزارت نیرو در تدوین جدول زمان‌بندی خاموشی‌ها، بدبینانه‌ترین شرایط را در نظر گرفته و به دلیل همراهی مردم در صرفه‌جویی مصرف برق احتمال تغییر در برنامه زمان‌بندی خاموشی‌ها در شهرهای مختلف کشور وجود دارد.

مشاور وزیر نیرو افزود: صرفه‌جویی‌های مردم طی روزهای گذشته و در مواردی خاص حتی سبب کاهش 700 مگاواتی مصرف برق شده؛ این درحالی است که اگر صرفه‌جویی 10 درصدی در مصرف صورت گیرد، نیازی به خاموشی نیست یا میزان خاموشی‌ها به حداقل می‌رسد.

خبرنگار ما، جداول خاموشی برق در تهران بزرگ را به نقل از شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ منتشر کرد:

 

 

 

 

 

 

 















































































































































































































newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها