بازیگران «ملکه جنوب» مشخص شدند

جاش هارتنت ، ایوا مندز و بن کینگزلی برای بازی در فیلم «ملکه جنوب» به کارگردانی جاناتان یاکوبوویچ انتخاب شدند که بر مبنای رمانی پرفروش ساخته می‌شود.
کد خبر: ۱۷۳۷۴۵

ورایتی اعلام کرد فیلمنامه را یاکوبوویچ و آلبرت تورز بر مبنای رمان پرفروش آرتورو پرز رورت، نویسنده و خبرنگار اسپانیایی نوشته‌اند و فیلمبرداری این اکشن زنانه سپتامبر امسال در مکزیک و اسپانیا انجام می‌شود.

داستان درباره زنی مکزیکی است که پس از قتل دوست قاچاقچی خود به اسپانیا می‌گریزد و آنجا قاچاقچی عمده مواد مخدر می‌شود. هارتنت 30 ساله فیلم «اوت» را آماده نمایش دارد. او پارسال در فیلم ترسناک «30 روز شب» نقش‌آفرینی کرد.

کینگزلی که سال 1983 برای «گاندی» برنده اسکار شد، امسال در فیلم‌هایی چون «مرثیه» و «جنگ به ثبت رسیده» بازی کرده است.

مندس 34 ساله به تازگی بازی در دو فیلم «زنان» و «اسپیریت» را به پایان رسانده که فیلم دوم را فرانک میلر ساخته و اسکارلت جوهانسن و ساموئل ال. جکسن دیگر بازیگران آن هستند. «روز آموزش»، «هیچ» و «گوست رایدر» از دیگر فیلم‌های اوست.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها