سال سخت استقلال از تابستان آغاز شد؛ آبی‌ها بازنده بزرگ نقل و انتقالات

تمرینات استقلال
استقلال در حالی یکی از ضعیف‌ترین پنجره‌های نقل و انتقالات سال‌های اخیر خود را پشت سر می‌گذارد که بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی این باشگاه، انتقال دو خرید احتمالی آبی‌ها یعنی محمد خلیفه و بهرام گودرزی از آلومینیوم اراک را نیز منتفی کرد. ناکامی استقلال در جذب بازیکنان مورد نیاز، نگرانی هواداران را درباره رقابت این تیم با سایر مدعیان لیگ برتر افزایش داده است.
کد خبر: ۱۵۶۱۴۹۷
نویسنده هیلدا حسینی خواه

جام جم آنلاین – کار برای استقلال بیخ پیدا کرد. فوتبال تعارف و رودربایستی ندارد. با توجه به حلاجی تمامی اتفاقات فصل‌های اخیر و مشاهده عملکرد استقلال معمول‌ترین پیش بینی را در نظر میگیریم نه آن دست پیش بینی‌های هیجانی که میگوید «فوتبال روی دیگری دارد»، «هیچ چیز قابل پیش بینی نیست» و جملاتی از این دست.
استقلال در فصل آتی هم به هیچ جا نخواهد رسید، مدت‌ها دست و پا خواهد زد و احتمالا چند باری هم مربی عوض میکند. این است سرنوشت استقلالی که نه برنامه دارد و نه شانس. این تیم در بازار نقل و انتقالات در برابر چند مدعی دیگر لیگ برتر کاملا شکست خورده بود. هیچ خریدی انجام نداد و آن دو خرید مهمی هم که داشت به دلیل بسته بودن پنجره نقل و انتقالات استقلال منتفی شدند. استقلال از همین حالا هم مقابل دیگر رقیبانش شکست خورده است.
منتفی شدن انتقال دو بازیکن آلومینیوم اراک یعنی محمد خلیفه و بهرام گودرزی بود نمونه اخیر ناکامی‌های استقلال است. استقلالی شدن این دو بازیکن جوان و آینده دار قطعی به نظر می‌رسید، اما باز هم پنجره بسته کار دست استقلال داد.
هر دو انتقال به بن‌بست خورد تا یک شکست دیگر در کارنامه نقل و انتقالاتی استقلال ثبت شود.
سال هاست استقلال هر چند وقت یک بار محکم به در بسته نقل و انتقالات میخورد. سهراب بختیاری زاده سرمربی آبی‌ها هم خوب می‌داند چه فصلی در انتظار او خواهد بود و شاید الان مدام از خودش می‌پرسد چرا با این شرایط اسف بار هدایت استقلال را قبول کرده است؟
سایر مدعیان لیگ برتر، از پرسپولیس گرفته تا سپاهان، تراکتور و حتی فولاد در هفته‌های اخیر توانسته‌اند بخش عمده‌ای از نیاز‌های خود را برطرف کنند و با جذب بازیکنان مورد نظرشان ترکیب‌شان را تقویت کنند. اما استقلال همچنان درگیر مشکلات مدیریتی، پرونده‌های مالی و محدودیت‌های نقل و انتقالاتی است؛ مسائلی که باعث شده این تیم از رقبا عقب بماند.
نگرانی بزرگ‌تر، اما به آینده برمی‌گردد. استقلال فصل جدید را در شرایطی آغاز خواهد کرد که هنوز در برخی پست‌های کلیدی با کمبود بازیکن مواجه است. اگر این مشکلات تا شروع مسابقات ادامه پیدا کند، کادر فنی مجبور خواهد شد با ترکیبی ناقص وارد رقابت‌ها شود.
هواداران استقلال نیز به شدت نسبت به این وضعیت معترض هستند. آنها معتقدند
البته هنوز زمان اندکی برای جبران باقی مانده، اما کیست که نداند تدبیر کافی برای استفاده از همین زمان اندک وجود ندارد.
گزینه‌های موجود در بازار نیز محدودتر از قبل شده‌اند؛ بنابراین حتی اگر پنجره نقل و انتقالاتی استقلال باز شود، تضمینی وجود ندارد که این باشگاه بتواند تمام نیاز‌های فنی خود را برطرف کند.
«سالی که نکوست از بهارش پیداست». استقلال همیشه این ضرب المثل را ثابت کرده است، به خصوص در فصل‌های اخیر.
تیمی که تابستان پرآشوبی را پشت سر گذاشته و در مهم‌ترین مقطع آماده‌سازی خود نتوانسته خواسته‌های کادر فنی را برآورده کند برای رسیدن به ثبات و رقابت با مدعیان راه دشواری در پیش خواهد داشت.
نکند استقلال این فصل جز فانوس به دستان شود؟

newsQrCode
ارسال نظرات

نیازمندی ها