به گزارش
جام جم آنلاین، «قاسمعلی حسنی» با اشاره به افزایش سه مرحله قیمت شکر در سال گذشته، اظهار داشت: در حال حاضر این کالا با قیمت ۲۰ هزار تومان در بازار به فروش میرسد.
وی افزود: دولت در طرح رمضان ۷۰۰ تن شکر را عرضه کرده که در بسته بندیهای یک کیلویی آماده توزیع در فروشگاهها است و با قیمت برای مصرف کننده ۱۶ هزار و ۳۵۰ تومان مصوب شد.
حسنی با بیان اینکه شکر در نرخهای مختلف در بازار موجود است، خاطرنشان کرد: عرضه این محصول در فروشگاههای زنجیرهای با قیمت ۱۶ هزار تومان است، اما با توجه به ۹ درصد ارزش افزوده مربوط به کالاها و تنوع قیمت کارخانه در بازار امروز ۲۰ هزار تومان به فروش میرسد.
وی درخصوص برنج نیز گفت: نرخ مصوب دولتی برای این کالا ۶۵ هزار تومان است، اما در بازار با قیمتهای متفاوتی عرضه میشود، زیرا کشاورز بعد از یک سال تلاش و هزینههای مربوطه از جمله کارگر، تورم، کود و آبیاری محصول درجه یک خود را با نرخ پایین به فروش نمیرساند.
دبیرکل اتحادیه بنکداران مواد غذایی تصریح کرد: در مورد روغن خوراکی نیز به دلیل به صرفه نبودن قیمت برای بنکداران علاقهای به عرضه این کالا وجود ندارد و اجبار فروش کالاهایی مانند کیک و رب در کنار این محصول نیز مشکلات فراوانی را به دنبال داشته است.
حسنی تاکید کرد: البته سودجویی برخی از عرضه کنندگان را نیز نباید نادیده گرفت که در برخی آشفتگیها اقدام به افزایش قیمت و گران فروشیهای غیر قانونی میکنند.
منبع: ایرنا