مشکلات جدی در نظام اجرایی شهر

شهردار تهران با بیان این که نظام اجرای پروژه های عمرانی شهری با نگاه صرفا عمرانی به هیچ عنوان قابل دفاع نیست ، گفت: پروژه های شهری باید از پروژه های برون شهری متفاوت باشند و مردم این تفاوت را به چشم ببینند.
کد خبر: ۱۳۴۴۵۶

محمدباقر قالیباف در کنفرانس ملی توسعه نظام اجرایی پروژه های عمرانی ، صنعتی و شهری که در مرکز همایش های بین المللی صداوسیما برگزار شد، با بیان این که نظام اجرایی شهر دچار مشکلات جدی است ، اظهار کرد: در بسیاری از موارد، بخشهایی از دستگاه های اجرایی و نظارتی که یک روز هم کار اجرایی نکرده اند، باعث قفل شدن کارها می شوند، این در حالی است که ما هم با کار خلاف و اسراف مخالفیم ، اما می دانیم که بسیاری از ضوابط و قوانین ، خود بستری از جرم آفرینی را فراهم می کند.
وی افزود: در تهران و در حوزه نظام اجرایی با مشکلات زیادی روبه رو هستیم و قبل از این که مهمترین چالش خود را مدیریت واحد شهری بدانیم ، باید به چالشهای نظام اجرایی که چالش بزرگتری است ، بپردازیم.
شهردار تهران ادامه داد: امروز کارهای ملی و اساسی در کشور با کارهای اجرایی و مهم در مقیاس های پایین تر از سطح ملی به هم آمیخته و پیوسته شده و به عنوان مهمترین دغدغه مدیران ارشد کشور قرار گرفته است.
قالیباف افزود: وقت مدیران ارشد با موضوعات جزئی و خرد در کشور گرفته می شود، زیرا در نظام اداری و سیاسی ما به دولتهای محلی که در نظام مقدس اسلامی مورد تاکید قرار گرفته اند، توجهی نشده است و کارها در سطح ملی و محلی از هم تفکیک نشده اند.
وی افزود: در قانون اساسی ما، 6اصل برای دولتهای محلی بدرستی تشریح شده که از ضرورت های قطعی اداره جامعه است ، اما در قانون اجرایی ما، این اصول عینیت ندارد و آن را اجرایی نکرده ایم.
شهردار تهران تصریح کرد: از سال 59تا 85، این قوانین بیش از 11بار تغییر کرد و برای همین است که نمی توان در نظام اجرایی بدرستی عمل کرد.
قالیباف با اشاره به اهداف توسعه اظهار کرد: هدف اصلی توسعه ، انسان هایی هستند که می خواهیم در بعد مادی ، کیفیت زندگیشان را بالا بریم و در بعد معنوی نیز مکلف هستیم به دین آنها هم توجه کنیم.
وی افزود: انسان ها مهمترین محور توسعه هستند و باید در کارها متمرکز بر قطب جمعیت حرکت کنیم.
شهردار تهران با بیان این که امروزه نمی توانیم به قطب جمعیت بی توجه باشیم ، گفت: موضوع شهرنشینی ، کلانشهرها و بخصوص تهران که منظومه ای شهری است ، بسیار بااهمیت است و اگر به فکر ایجاد منزلت هستیم ، باید ارتقای کیفیت زندگی شهروندان را هدف خود قرار دهیم.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها