چگونه اسفناج خامه ای درست کنیم؟

اسفناج یکی از جادویی ترین و پرخاصیت ترین انواع سبزیجات است که در غذاهای گوناگون مورد استفاده قرار می گیرد.
کد خبر: ۱۳۰۳۴۸۷

به گزارش جام جم آنلاین ، بسیاری از افراد نسبت به اسفناج مقاومت دارند و طعم آن را دوست ندارند. اما با ترفندهایی می توان یک خوراکی خوشمزه با اسفناج درست کرد.

در ادامه با طرز تهیه اسفناج خامه ای که بسیار خوشمزه و دلپذیر است آشنا می شویم.

 

موارد مورد نیاز:

حدود 300 گرم اسفناج تازه و خرده شده

یک چهارم فنجان خامه س

یک چهارم فنجان خامه

2 قاشق غذاخوری سیر خرد شده

3 قاشق غذاخوری پیاز سفید خرد شده

6 برش پنیر پروولون (پنیری طلایی رنگ و براق که بافت آن نرم و دارای عطر و طعم دلپذیری است)

یک دوم فنجان پنیر پارمزان تازه رنده شده (یکی از مشهورترین پنیرهای ایتالیایی)

نمک و فلفل به مقدار دلخواه

 

 

طرز تهیه:

مرحله یک

ابتدا یک ماهی تابه متوسط را با شعله گاز گرم کنید سپس اسفناج را داخل آن بریزید و بگذارید بپزد. مدام آن را هم بزنید. بعد از آن اسفناج را از ماهی تابه بیرون بیاورید و داخل یک آبکش بریزید تا خوب آبگیری شود. تا می توانید آب را بگیرید.

 

مرحله دو:

کره را با حرارت ملایم در ماهی تابه تفت بدهید. مقداری سیر و پیاز اضافه کنید و سپس به مدت 5 دقیقه آن را هم بزنید تا خوب طبخ شود.

اسفناج را به این ترکیب اضافه کنید و سپس خامه را هم به آن بزنید. پنیر پروولون را روی آن بریزید و همچنان هم بزنید. وقتی پنیر پرولون ذوب شد ، پنیر پارمزان را اینبار اضافه کنید و به پختن ادامه دهید و باز هم هم بزنید تا غلیظ شود. نمک و فلفل را مزه دار کنید و این غذا را به صورت گرم سرو کنید.

ارزش غذایی:

244 کالری، پروتئین 9.1 گرم؛ کربوهیدرات 5.3 گرم؛ چربی 21.6 گرم؛ کلسترول 68.2 میلی گرم، سدیم 321.9 میلی گرم.

 

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها