مردی که خود و 4 فرزندش را در آمریکا کشت

ترس از بیکاری مرد 28 ساله را در آمریکا وادار به جنایت کرد.
کد خبر: ۱۳۰۲۰۶

به گزارش اسوشیتدپرس به گفته پلیس این مرد 28 ساله به نام پدر و رودریگوئز خود را به دار آویخته بود.
اجساد 4 فرزند این مرد نیز 11 روز پیش در خانه شان پیدا شد اما هنوز از مادر خانواده اثری نیست و پلیس به این منظور حساب بانکی و تلفن او را تحت نظر گرفت.
پلیس روز 26 مارس اجساد 3 دختر 1،3 و 4 ساله این خانوداه را که خفه شده بودند و پسر 9 ساله آنان را که با ضربات چاقو کشته شده بود ، پیدا کرد.
دیسی بنیتز 25 ساله مادر کودکان از 25 مارس ناپدید شده است. ستوان توماس چیس ، از پلیس شهر فردریک گفت با همه تلاش ها هیچ نشانی از این زن در دست نیست.
همکاران و اقوام این خانواده گفتند: این خانواده مشکل زبان و مالی و زن وشوهر با هم اختلاف داشتند. به رودریگوئز که د ر یک کارخانه تولید درهای ساختمانی کار می کرد 15 مارس اطلاع دادند که به علت بستن کارخانه در ژوییه بیکار خواهد شد. همسر او نیز در آشپزخانه یک رستوران کار می کرد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها