فوت‌و‌فن‌های پخت یک غذای یلدایی خوشمزه و پر‌خاصیت

اناربیج گیلانی برای خودمانی و مهمانی

اناربیج یک غذای محلی است

طرز تهیه خورشت اناربیج

در اینجا به جای سبزی محلی از مخلوط تره ،جعفری، گشنیز و نعنا استفاده شده است. اما اگر به سبزی محلی دسترسی دارید میتوانید 50 گرم خالواش و یک قاشق چوچاق هم اضافه کنید.
کد خبر: ۱۲۸۰۶۶۴

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک ، اناربیج یا انار آویج یکی از خورشت های خوشمزه شمالی است که در تهیه آن از گردو، رب انار، آب انار و سبزی محلی استفاده میشود. ظاهر و مواد خورشت اناربیج شباهت زیادی به فسنجان دارد و تفاوت اصلی آن استفاده از سبزی در اناربیج است که طعم خیلی خوب و رنگ زیبایی به خورشت اضافه میکند.

طرز تهیه خورشت اناربیج

مواد لازم خورشت اناربیج

گردو                                                         200 گرم

پیاز کوچک                                                  1 عدد

سیر                                                          2 حبه درشت

سبزی (تره ،جعفری، گشنیز ،نعنا )                  200 گرم

رب انار                                                       50 گرم

آب انار ترش                                                 1 عدد انار

روغن نمک و فلفل                                         به میزان لازم

مرغ                                                           دوتکه

برنج                                                          300 گرم

 

طرز تهیه خورشت اناربیج

  1. ابتدا، گردو را آسیاب کنید یا آن را چرخ کنید و داخل قابلمه با 4/1 فنجان روغن تفت دهید (فقط در حدی که بوی خامی گردو گرفته شود) به آن پیاز ریز شده اضافه کنید و تفت دهید. سپس، آب را تا حدی که روی گردو را بگیرد اضافه کنید و بگذارید بپزد.
  2. آب گردو که جمع شد یعنی گردو پخته است. رب انار، آب انار و 2 لیوان آب را به گردو اضافه کنید و بگذارید دوباره بجوشد.
  3. سبزی را خرد کنید و با نصف فنجان روغن خوب سرخ کنید تا تغییر رنگ دهد. سیر را له کرده و به سبزی اضافه کنید و کمی تفت دهید.

     

  4. سبزی را به قابلمه حاوی گردو اضافه کنید و با حرارت کم اجازه دهید خورش جا بیفتد و روغن گردو در بیاید. سپس مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید 40 دقیقه دیگر هم بپزد.

     

  5. برای درست کردن کته، برنج را بشویید . دو برابر وزن آن آب، به ازای هر یک کیلو برنج 1 قاشق مربا خوری نمک و نصف فنجان روغن اضافه کنید و نیم ساعت خیس کنید. سپس، قابلمه را روی شعله زیاد قرار دهید تا آب آن تمام شود. بعد، در آن را بگذارید و با حرارت کم آن را کته کنید.

     

برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها