
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از وزارت نفت، کشتی HELM در ساعت ۶ و ۳۰ صبح روز سهشنبه (۲۹ مردادماه) به وقت تهران در ۷۵ مایلی شمال بندر ینبع در دریای سرخ دچار نقص فنی شد.
اکبر جبلعاملی، مدیر فنی شرکت ملی نفتکش در این باره گفت: کارکنان کشتی در حال برطرف کردن نقص ایجاد شده هستند و شناور از لحاظ ایمنی در شرایط پایدار و با ثبات است.
وی با بیان اینکه خوشبختانه کارکنان کشتی در وضع ایمن به سر میبرند، افزود: اقدامهای لازم برای رفع مشکل کشتی در حال انجام است؛ کارکنان کشتی آمادگی کامل دارند و در حال برطرف کردن مشکل هستند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
ضروریترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفتوگو با یک متخصص بیماریهای عفونی بررسی کردهایم
حجتالاسلام صلحمیرزایی معتقد است که مقاومت بدون ایمان، بصیرت و امید پایدار نمیماند و ستون خیمه این راهبرد، حضور آگاهانه و منسجم مردم است
«جامجم» در گفتوگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد