نعمت‌ا... مسعودی، متخصص طب سنتی با تأکید بر این‌که نباید در فصل گرما غذاهای گوشتی، سرخ‌کردنی و غذاهای با طبع گرم مصرف شود، گفت: می‌توان میوه‌های موجود را تبدیل به شربت کرده و از آن استفاده کرد؛ مانند شربت زرشک و آبلیمو که توصیه می‌شود، اما بهترین ماده‌ای که باید به آن توجه کنیم سرکه و انگبین است. ما 1261 مدل سرکه و انگبین داریم که سکنجبین -که ترکیبی از عرق نعنا، سرکه، آب و عسل است - بسیار مفید بوده و خاصیت غذایی، رفع عطش و انرژی‌زایی خوبی دارد./ فارس
کد خبر: ۱۲۲۰۵۳۳
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها