یک متخصص طب سنتی با اشاره به لزوم پرخوری نکردن در فصل تابستان گفت: غذاهای سبکی مانند انواع سوپ و آش باید وارد رژیم غذایی تابستان شود. مصرف غذاهایی با طبع گرم مانند زنجبیل و مواد خوراکی با دمای زیاد مانند چای داغ و مواد مشابه نیز نباید مصرف شوند. سید کاظم کاظمینی افزود: پرخوری باعث آسیب به بدن می‌شود پس بهتر است غذاهای سبکی مانند آش انار، آش تمر هندی، سوپ جو و دیگر انواع آش‌ها و سوپ‌ها مصرف شوند. انواع میوه‌ها بویژه هندوانه، شربت خنک، اسفناج و کاهو نیز در این فصل بیشتر مصرف شود./ ایسنا
کد خبر: ۱۱۵۴۸۶۸

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها