واکنش نخست وزیر ترکیه به توجیه حمایت تسلیحاتی واشنگتن از کردها

ایلدریم: عذر بدتر از گناه می‌آورید

نخست وزیر ترکیه در واکنش به توجیه حمایت های تسلیحاتی ایالات متحده آمریکا از کُردها در سوریه خطاب به مقامات آمریکایی گفت: شما عذر بدتر از گناه می آورید.
کد خبر: ۱۱۲۲۲۳۶
ایلدریم: عذر بدتر از گناه می‌آورید

به گزارش جام جم آنلاین از مهر، بنعلی ایلدریم به سخنان مقامات آمریکایی مبنی بر تداوم تسلیح کردهای سوری به دلیل وجود خطر داعش، واکنش نشان داد.

بر اساس این گزارش، وی در این خصوص خطاب به مقامات آمریکایی گفت: شما عذر بدتر از گناه می آورید.

نخست وزیر ترکیه اظهار داشت: واشنگتن بهانه واهی وجود خطر داعش را دلیلی برای تداوم حمایت تسلیحاتی از کردها معرفی می کند. این در حالی است که داعش نابود شده و دیگر حمایت از یگان های کُرد توجیهی ندارد.

وی افزود: ما نمی توانیم تلاش واشنگتن برای حفظ شراکتش با تروریست ها را درک کنیم.

سخنان این مقام ترکیه ای در حالی مطرح می شود که خودِ آنکارا نیز به بهانه واهی مبارزه با تروریسم حاکمیت ملی سوریه را نقض کرده و عملیاتی متجاوزانه را در عفرین ترتیب داده است.

ایالات متحده آمریکا نیز با هدف تحقق خواسته دیرینه خود یعنی تجزیه سوریه همچنان به حمایت تسلیحاتی از طرف های درگیر در شمال سوریه ادامه می دهد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها