
به گزارش جام جم آنلاین، آمارهای رسمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور میگوید که بیماریهای قلبی و عروقی، نخستین عامل مرگ و میرها در ایران است و یکی از مهمترین علل گرفتاری در دام این بیماری هم چاقی و اضافهوزن است؛ عاملی که امروزه در بین ایرانیان شیوع بالایی دارد و البته چهار استان مازندران، اردبیل، سمنان و گیلان رکورددار آن هستند.
چرا این چهار تا؟
چهار استانی که نامشان در فهرست چاق ترینهای کشور آمده، چه شرایطی دارند که زمینه ساز چاقی شهروندان آنهاست؟ این پرسشی است که شاید پاسخ آن برای ما ایرانیها چندان سخت نباشد؛ دست کم در مرحله حدس و گمان، چراکه ما ایرانیهای برنج خور خوب میدانیم که این غلات به دلیل برخورداری از نشاسته زیاد یکی از چاق کننده ترین مواد غذایی است و از سویی باخبریم که دو استان گیلان و مازندران از بزرگترین تولیدکنندگان برنج در کشور هستند و قوت غالب شهروندانشان هم برنج است...
متن کامل این گزارش تحلیلی و گفت و گوهای تخصصی پیرامون این موضوع را می توانید در روزنامه جام جم صفحه 15 بخوانید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان