با اجرای طرح کاهش ضایعات صادرات میوه 3 برابر می شود

سالانه 2 هزار و 535 میلیارد تومان از محصولات کشاورزی ضایع می شود که در این بین ضایعات میوه با بیش از 30 درصد از بیشترین سهم برخوردار است.
کد خبر: ۱۰۸۵۶۴

علی اصغر وفایی ، رئیس گروه صنایع تبدیلی باغی وزارت جهاد کشاورزی با بیان این که در حال حاضر بالغ بر 15 میلیون تن انواع میوه های سردسیری ، گرمسیری و نیمه گرمسیری در سطح کشور تولید می شود به ایسنا گفت : میزان ضایعات محصولات کشاورزی ناشی از امکانات نامناسب حمل و نقل ، استاندارد نبودن بسته بندی و سورتینگ و نداشتن سیستم عرضه مناسب سالانه 2 هزار و 535 میلیارد تومان است . وی افزود: میانگین ضایعات محصولات کشاورزی حدود 16 میلیون تن (17.8 درصد) است که محصولات باغی با بیش از 30 درصد ضایعات از بیشترین میزان ضایعات برخوردار هستند. وفایی با اشاره به این که برنامه چهارم توسعه وزارت جهاد کشاورزی را موظف کرده که ضریب تبدیل محصولات کشاورزی را تا حداقل 2 برابر افزایش دهد ، افزود: در حال حاضر حدود 35 درصد محصولات کشاورزی فرآوری می شود که پیش بینی شده این میزان به 2 برابر افزایش یافته و در نتیجه میزان ضایعات 50 درصد کاهش یابد. رئیس گروه صنایع تبدیلی باغی وزارت جهاد کشاورزی از اجرای طرح درجه بندی ، سورتینگ و بسته بندی و نگهداری میوه برای کمک به کاهش ضایعات میوه خبر داد و گفت : این طرح زمینه ساز رقابتی کردن میوه و ورود به بازارهای منطقه است و از تیرماه امسال آغاز شده و درحال مراحل معرفی به بانکها را دنبال می کند. وی در ادامه افزود: پیش بینی می کنیم با این طرح ضریب صادرات فعلی میوه حداقل دو یا سه برابر افزایش یابد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها