هاوال اچ9 مدل 2018 معرفی شد

شرکت خودروسازی چینی هاوال، خودروی شاسی بلند اچ9 (H9)‌ را برای سال 1397 / 2018 رونمایی کرد؛ این خودرو بزودی در بازار استرالیا عرضه خواهد شد.
کد خبر: ۱۰۳۵۳۳۸

به گزارش پرشین خودرو، اصلی‌ترین تغییر این خودرو مربوط به بخش پیشرانه است. هاوال در مدل 2018 از مدل بهینه‌شده‌ پیشرانه‌ 2 لیتری چهار سیلندر خود استفاده کرده است، این پیشرانه از نوع بنزینی و مجهز به توربوشارژر است. پیشرانه‌ مورد بحث که اکنون مورد بازنگری و بهینه‌سازی قرار گرفته است، می‌تواند 241 اسب بخار قدرت و 350 نیوتون‌متر گشتاور تولید کند که این اعداد در مقایسه با مدل قبلی، به میزان 26 اسب بخار و 36 نیوتون‌متر افزایش پیدا کرده‌اند.

در این خودرو از یک جعبه‌دنده‌ هشت سرعته‌ خودکار ساخت شرکت آلمانی ZF استفاده شده است که جایگزین جعبه‌دنده‌ شش سرعته‌ قبلی می‌شود. با اعمال این تغییرات، شتاب صفر تا صد کیلومتر شاسی‌بلند جدید هاوال به میزان 20 درصد و مصرف سوخت آن به میزان 10 درصد در مقایسه با مدل قبلی بهبود پیدا کرده‌اند؛ به‌طوری که مصرف سوخت ترکیبی این خودرو از 1/12 لیتر در هر صد کیلومتر به 11 لیتر در هر صد کیلومتر کاهش پیدا کرده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها