شرایط برای قهرمانی در باکو آماده است

اعتماد طلایی به جوانان کشتی

تیم‌های کشتی آزاد و فرنگی در قهرمانی آسیا خوش‌درخشیدند و اکنون می‌ماند بازی‌های همبستگی که ترکیب دیگری از کشتی‌گیران این دو تیم در این رقابت‌ها روی تشک می‌روند. فدراسیون کشتی با توجه به تداخل زمانی این دو رویداد، دو تیم را برای مسابقه‌های مختلف آماده کرد که در این میان تیم‌های فرنگی و آزاد در هندوستان سربلند شدند.
کد خبر: ۱۰۳۰۹۶۶

کرمانشاه سربلند شد

یکی از نکات جالب توجه در نتایج کسب شده توسط کشتی‌گیران ایران در رقابت‌های قهرمانی کشتی آزاد آسیا در هندوستان این بود که در سه وزن، سه جوان کرمانشاهی در ترکیب تیم ملی قرار گرفتند.

حامد رشیدی، بهمن تیموری و یدالله محبی هر سه از کشتی کرمانشاه به عرصه ملی رسیدند و این نکته نشان می‌دهد روزهای خوبی در انتظار این استان کشتی‌خیز است. جالب تر آن که یدالله محبی، برادرزاده برادران محبی، از قهرمانان بزرگ کشتی ایران و جهان است. این جوان کرمانشاهی با کسب طلای آسیا در نخستین تجربه حضورش در این عرصه، توانست بخوبی نام پدربزرگش (یدالله محبی یا پهلوان یدی) را زنده نگه دارد و نشان بدهد ورزش کشتی در این خانواده قهرمان پرور، موروثی است.

باتجربه‌ها درخشیدند

بهنام احسان‌پور با تجربه حضور در رقابت‌های بزرگی همچون جام جهانی در وزن 61 کیلوگرم در این دوره طلای آسیا را به گردن انداخت. میثم نصیری در وزن 65کیلوگرم که یکی از ملی‌پوشان المپیکی بود و با سابقه قبلی قهرمانی در آسیا راهی این مسابقات شد، برنز گرفت. علیرضا کریمی هم در وزن 86 کیلوگرم هیچ توجیهی برای قهرمان نشدن نداشت و با کارنامه‌ای درخشان از عناوین جهانی و آسیایی و همچنین تجربه حضور در المپیک، دفاع کرد و این بار نیز بر سکوی نخست ایستاد. حسین شهبازی هم در وزن 97 کیلوگرم نشان داد می‌تواند جانشین خوبی برای بزرگان باشد و با توجه به قهرمانی جوانان جهان توانست در رقابت‌های قهرمانی آسیا هم تا پای فینال برسد و در نهایت به نقره بسنده کند. آنچه مسلم است شاگردان محمد طلایی، سرمربی آزادکاران نشان دادند می‌توانند بخوبی پاسخ اعتماد او را با کسب مدال بدهند و همچنان مورد وثوق سرمربی تیم ملی باشند. به هر حال نباید فراموش کرد تیم ایران در حالی توانست یک روز قبل از پایان مسابقات به عنوان قهرمان زودهنگام آسیا معرفی شود که نیمی از ترکیب آن را جوانان کم تجربه اما باانگیزه تشکیل می‌دادند؛ جوانانی که اکنون با تکیه بر مدال آسیایی خود می‌توانند وارد گود مبارزه با رقبای باتجربه‌تر شوند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها