علیرضا منصوریان در آستانه دیدار تیمش با حریف ازبکستانی، افزود: شرایط ما به لحاظ روحی خوب است، از نظر بدنی باید مواظب بازیکنان میشدیم که خوشبختانه وضعیتشان بهتر شده و آماده بازی هستند. بازی سختی داریم. آنها در تهران به اندازه کافی خوب بازی کرده و تیم منسجم و فیزیکی دارند. باید مراقب این تیم باشیم، چرا که برابر الاهلی هم خوب و محکم بازی کرد.
منصوریان ادامه داد: امیدواریم با دست پر از ازبکستان بازگردیم. تلاش ما این است که بازی منطقی و حرفهای انجام داده و از تجربه بازیکنان بینالمللی خودمان استفاده کنیم.
سرمربی استقلال با بیان اینکه مگویان و غفوری دو بازیکن آسیب دیده تیمش به این بازی میرسند، خاطر نشان کرد: تمام تلاش و هدف ما این است که از گروهمان صعود کنیم و اگر این اتفاق بیفتد و از مرحله اول حذفی هم صعود کنیم، سال خوبی برای ما در پیش خواهد بود. تنها خواسته از باشگاهمان که قرار است نامهاش را به فدراسیون فوتبال ارسال کنیم، این است که در صورت صعود به مرحله بعد و برخورد با تیمهای عربستانی به هیچ وجه در عمان میزبان آنها نباشیم.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد